Olympic day!

Idag har jag hjälpt till på Olympic day hela dagen. Min dag började med fackelstaffet där jag fick tända facklan och representera ÄRK då, inte varje dag man har tävlingskläder och får tända en 'olympisk fakla' ;)

Sen åkte vi till klubben och tog hant om första gruppen, jag fick springa med lilla Mulle. Efter lunchen var det dax för grupp nr 2, Mulle-Mull fick gå med mig igen :)

Efter dom två grupperna så tog vi med oss fyra ponnys till rotskär igen för lite 'mini-prova på', Tjorven, Albin, Lady och Mulle följde med. Då gick jag däremot med Albin ;)

På bilden har vi två ridvana tjejer tillsammans med lilla Mulle.


Tänk vad ett par sulor kan göra!

Ira är som en helt ny häst, känns så löjligt enkelt att med hjälp av ett par sulor att hon blir så bra! Vi började med att trava lite bommar och böja och ställa, sen hoppade vi på båge och reglerade galoppen allt ifrån 6 till 7 språng. I början var inte galoppen riktigt igång och då fick vi in 8 steg istället för 6, hehe... men sen snävade vi lite på vägen och galopperade på lite mer och då satt det, mot slutet på övningen låg hindret på 1m. No problemo!
 
Sen hoppade vi en kombination med 1språng sen 3 språng till ett räcke, vanligtvis brukar Ira dra lite till något håll men idag var hon väldigt rak och fin. Sen vi som vanligtvis brukar ha lite långt hade nu kort vilket bevisar att hennes galopp börjar bli riktigt bra nu :)
 
Vi fick endast ett missförstång idag och det var på sista hindret i serien, hon kom nära in i början och vart då osäker och bakade av lite innan sista och då vart jag lite efter i språnget trots att hon gjorde rätt som hoppade av ändå. Vi kom igen och då var det inga konstigheter utan vi tänkte bara lite mer fram, sista rundan satt riktigt bra sen också så är riktigt nöjd med henne idag.
 
Lotta sa det också att hon har fått en helt ny inställning till allt och hon är mycket mycket bättre nu. Ibland börjar man undra om det verkligen är samma häst!
 
I sommras på Laxhoppet :)

chill förmiddag

Den häe dagen har varit riktigt lugn, fixat lite på epan och gjort lite mat sen är det väl inge mer speciellt som hänt idag. Jag satt ju uppe i två timmar och skrev mitt mail till kommunen och fick svar idag så på nästa kommunfullmäktige så ska jag få läsa upp mina frågor och förhoppningsvis få svar på vissa frågor.
 
Ikväll är det hoppträning då, så får se vad det blir för övningar idag då ;) Sen imorgon ska jag vara med och representera ÄRK på Olympic Day som kommer vara på rotskär, men sen själva ridningen blir på anläggningen och sen kommer dem även ha ''mini-prova på'' då vi tar med några hästar till Rotskär där det blir lite som ponnyridning. Så 09.45 ska jag vara tävlingsklädd på Rotskär för att sen vara med kl.10.00 och gå med i fackeltåget :)
 

Min värld gick i tusen bitar och ni satte käppar i hjulen för mig...

Ungefär så kan jag beskriva min situation angående det här med färisten och förbudsskyltarna, jag har nyss författat ett lååångt mail till kommunfullmäktige med massvis avfrågetecken och desperata rop på hjälp!
 
Dem måste göra någonting och det är fort, bara en tidsfråga innan någonting allvarligt kommer hända...
 
Så jag ber er än en gång att skriva på vår namninsamling, har ni redan gjort det be er familj göra samma sak!
Bilden är länkad!
 

Jag klarade det!

Jag klarade uppkörningen på moppe igår utan problem, dock det sista jag gjorde inne på körgården var att köra omkull... Vi hade en bromsövning som jag klarade jätte bra men två sista gångerna sjönk temperaturen ganska mycket och sen hade jag otur och hamnade på lite rullgrus.

Men jag klarade mig bra, lite skrapade knän men det var allt ;)


Halloween övernattning på ÄRK!

Nu ligger jag på en uppblåsbar säng i ÄRKs cafeteria och kollar på film. Vi har haft spökvandring och massvis med lekar i både ridhuset och inne.

Ira och Nadja fick gå ett lätt pass på banan och Vilma fick prova rida Ira ;) Sen lindade vi benen på Ira och åkte till övernattningen.

Imorgon har jag uppkörning så ska plugga på lite imorgon bitti ^^


Fina fina Ira!

Ira var super duktig igår på träningen för Lotta.S, ska försöka klippa ihop en film så fort jag kommer hem och får lite tid över.

Idag skulle jag egentligen fått kört upp på moppe-kortet, men det ställdes in på grund av is och snö borta i östhammar... Lite synd men han skulle höra av sig till mig när jag skulle få göra det ;)

Men som att jag inte hade uppkörning så kunde jag vara med på ridklass och idag hade vi bommar, Rambo skötte sig riktigt bra. Börjar hitta lite fler knappar nu ;)


Underbart bra!

Ira skötte sig super bra igår, kom bara tokigt på ett hinder men hon klarade det ändå och fortsatte fullt ut. Sista rundan satt perfekt och inge tvek någonstans och då låg hindren på 1.00-1.05m :)

Idag har jag haft en del städarbete på ÄRK, sopa och sen moppa hela cafeterian plus personalrummet, sopa hela läktarna och massa annat små pyssel. Var kul att se resultat och hoppas att det kommer uppskattas nu :)

Ikväll så är det ett möte på komunalhuset kl.18.30, alla får ställa en varsin fråga som kommunen får svara på. Jag ska gå bara jag får skjuts dit :)

Nu ska jag packa lite hö åt hästarna ;)


Upprätthåller er mer i morgon!

Såg nu att måndagens inlägg aldrig publicerades… men lagt upp det på nytt men orkar inte skriva om dagen då det hänt så mycket och jag är så trött satt jag knappt vet vad jag heter just nu.


Praktik i solen!

Kan knappt tro att det är sant, solen skiner!

Nu blir det att pyssla lite mer tjorven och Fonzie, om en halvtimme är det dags att ta in hästarna igen ;)


Promenix fick bli dagens motion!

En halvtimmes promenad med brudarna, ner än så blir det inte en sån här dag.

Vi la även ut lite halm i foderskjulet vi byggt, gräset börjar bli lite magert.

Nu har jag en vecka med praktik på ÄRK, börjar imorgon då och tror jag nog kommer en helt OK vecka ändå ;)


Vi har kommit så långt!

När jag tänker efter vilka stora framsteg vi har gjort tillsammans så kan man nästan bli tårögd. Idag på dressyren red vi långt ifrån ett perfekt program, men man får kolla på vad som är bra för oss. Vi utförde alla moment med någon skavank här och där. Lite spänd emellan åt och särskilt i galoppen. Men det var trav där det skulle vara trav och galopp där det skulle vara galopp, det är ett framsteg jämfört med för ca ett år sen då hon lyssnade tillbaka dåligt.

Vi fick procenten 49,65% så man kan säga att vi var så närs man kan vara att få rosett och bli godkänd, men nästa gång klarar vi det ;) Visst har vi varit godkända flera gånger förut men hon har haft en tid nu då hon får ställa om från lektionshäst till privathäst, och den biten är ganska jobbig mentalt och fysiskt då hon inte kommer undan på samma sätt och måste börja använda muskler som tidigare varit passiva.

Men hur som är jag riktigt nöjd med henne idag och den känslan kan ingen ta ifrån en, visst att procenten inte var så bra och att galoppen drog ner idag så tycker jag att hon jobbar på bättre nu och det kommer mer och mer att hon fullföljer saker och ting istället för att 'ge upp' när hon lessnar ur eller tycker att hon gjort fel. Mamma sa det att det syns att efter ca halva programmet tappar hon fokus och blir lite kör i vägg men vi har ju i alla fall något att sträva efter!

Oj! Vart ett långt inlägg det här och tyvärr utan bild men kanske kan klippa ihop en film snutt tills kommande vecka ;)


Fullt upp hela dagen.

Började med att jag gick i skolan (som vanligt) och började på mitt matte prov, vart däremot inte klar så ska försöka kila dit någon gång under praoveckan för att skriva klart det. Sen efter sista lektionen, Idrott så cyklade jag till vårt stall och mockade 4 boxar på 40 min innan det var dax att cykla ner till ÄRK för att ha ridklass. Hade Rambo idag igen och idag hittade jag betydligt fler knappar sen sist, lite synd ändå för jag hade nästan hellre haft Ira idag  då vi fick möjlighet att träna dressyrprogrammet och ridhuset var upptaget sen resten av dagen... 
 
Men efter ridklass så cyklade jag tillbaka och mockade den femte och sista boxen och gjorde iordning maten och red Ira, provade dressyrtränset på henne och hon passade jätte bra i det :) Inte bara det utan hon skötte sig även jätte bra, lite pigg bara... Men vet inte heller vad man kan göra för att dra ner på energin då hon får inte mer än en näve havre om dan. Fast på sätt och vis uppskattar jag all hennes energi men ibland önskar man att man kunde dämpa den lite bara ;)
 
Varför jag hade fem boxar att mocka var för att Jesse var borta och ville ha hjälp med mockningen. Men så fort jag var klar i stallet åkte jag hem och åt en snabbis för att senare åka ner till Linnéa som hade lite filmkväll typ, vi såg på en skräck film men det var ingen text och alla pratade så man hörde inte så mycket av vad dem sa men fortfarande en riktigt bra film ;)
 

Riktigt bra för att vara första gången!

Måste ändå få säga att vi lyckade riktigt bra med att raka Kavat, först var både hon och jag lite osäkra men man kom in i det efter en liten stund. Det vart lite ränder först men vi trimmade på en gång till överallt och sen fick vi lite tips från Felicia, vi stog i sammanlagt 2,5 timme och rakade honom.... Tog ungefär 1,5 att få bort det värsta håren sen en timme att putsa och köra lite finlir ;)
 
Ira fick ett pass på banan och det gick väl helt okej lite bråkig ibland och lite tjurig i galoppen, men det är sånt man får ta ibland. Imorgon blir sista trimm tillfälle innan KM, kanske att jag kan ta mig ner till klubben och trimma i ridhuset men får se om jag hinner.
 
I morgon har jag även ridklass så då ska jag ha Rambo igen, och Nadja står även på tur så blir väl tre hästar för min del i morgon :)
 
Nu kommer lite bilder på resultatet^^
 
Hö-automat!
Jag fick ta det sista finliret medan Vilma mockade.
Lill-ponken ser nöjd ut efter att äntligen vara klar :)
Enorm pälshög....
Såklart ett litet hjärta på rumpetussen! ♥

Kavat goes NAKENFIS!


Idag vart vi TV-kändisar!

Dock är jag inte så glad över varför vi vart det idag, på grund av färisten på prästgårdsvägen och förbudsskyltarna på cykelvägen... Så tv4 kontaktade Jennys mamma igår kväll och frågade om dem kunde komma idag och göra ett repotage, såklart ville vi det och kanske att dem kommer igen men när vet jag inte.
 
Vi var tio hästar och flera gående ungdomar/engagerade, sen en liten lustig sak som hände var att när vi stod vid färisten och reporten intervjuade Jenny och filmade så kom det en bil från prästgårdsvägen som körde upp satt den var kanske 30cm ifrån Jenny's shettis Pricken och hans vagn och tutade! Allt detta skedde under intervjun med Jenny och fångades på band, han som körde bilen skyllde bara på komunen att det var dom som hade fört dit hästarna, men komunen har ingenting med hästarna att göra. Dem har funnits där sen riktigt långt bakåt i tiden och dem kommer förbli kvar där. Tycker man inte om hästar ska man inte bo utanför stadsplanerat område, gör man det får man räkna med att det kan finnas hästar där, That's it!
 
Efter att vi var klara med själva repotaget så red vi ut en snabbis efter gallerå för hästarna började bli lite otåliga och jag tyckte dem kunde få komma ut en snabbis och sträcka på benen lite, sen har jag inte berättat det än men Vilma hjälpte mig och red på Nadja, så som gengäld ska jag hjälpa henne att raka Kavat imorgon :)
 
Spola fram till 1:22 om ni inte vill se hela sändningen utan bara våran del. Bilden är länkad.
 
Sen fortsätter jag uppmana om namninsamlingen!

Fortsätt att skriva upp er!

Och för er som redan skrivit upp er be era familjemedlemmar också skriva upp sig!
http://namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=6999
 
För er som inte riktigt vet vad det gäller läs mitt tidigare blogginlägg!! Där finns allt ni behöver veta princip...
 
SPRID GÄRNA VIDARE, PÅ BLOGGAR, HEMSIDOR, FACEBOOK. VART NI ÄN KOMMER PÅ ATT MAN KAN INFORMERA OM DET!!!

Regn, regn och återigen regn…

Fattar inte hur det kan regna så himla mycket, om det bara kunde få bli uppehåll några dagar och sen att det fryser på och snön kommer ;)

Ira har stått lite mer än jag önskat men hon är nog inte så bekymrad på grund av det då dom har jätte mycket gräs kvar i hagen.

Sen har jag haft fullt upp då jag har haft moppekurs så jag har valt att plugga på det istället för att blogga, därför vart det ingen uppdatering igår.


Skydda halmen/höet i vinter.

Det tråkiga med vintern är all halm/hö som blir förstörd p.g.a att det regnar/snöar på maten, men genom att bygga en sån här konstruktion så räddar man det mesta från regn och rusk!
 
 
Inspration hämtad från fb, dock lite omodifierad ;)
 
Ira longerade/tömkörde jag lite snabbt idag då jag inte hann så mycket mer än så men hon gick riktigt fint den korta stunden hon gick :) Sen hade vi US möte och vi pratade om kommande aktiviteter, känns som om vi kommit igång på riktigt nu efter mötet med linnea :)
 

Hjälp ÄRK's ungdomar/medlemmar slippa rida på Långsansvägen!!!

Jag tror jag blir tokig på vår kommun och allt däromkring, nog med att vi inte kan rida på prästgårdsvägen fullt ut p.g.a en färist och tvingas gå upp på långsandsvägen där alla kör som idioter. Fartbegränsningen är på 70 (bara det tycker jag är för fort för en så pass smal med många farliga utfarter) men nästan varenda en kör minst 90, och förstå då när vi går där med våra hästar och det finns inte äns någon vägren utan bara djupa diken eller staket enda ut till vägen, det finns ingen stans att ta vägen! På vintern är det ännu värre då det är höga plogvallar på var sida och sommaren är inte heller nå bättre då det är x antal husbilar/husvagnar och även badgäster för den delen som åker ner till Rullsand, Brämmen o.s.v. sen ska vi inte heller glömma alla som bor borta i långsand heller!
 
Jag har fått löst det genom att mamma och pappa har åkt bakom med bilen och satt på varningsblinkers för att folk ska reagera och ta ner farten. Men dem gånger mamma och pappa har åkt med mig så har jag på flera olika sätt försökt gjort gester som får bilarna att sakta ner då min häst är väldigt känslig men utan resultat...
 
Min kompis Jenny har startat en grupp på Facebook för att nå ut till alla som blir drabbade och även startat en namninsamling, så jag ber alla som läser detta att gå med i vår namninsamling. 
 
Länk till:
 
Det är inte frågan om det kommer hända en olycka utan NÄR!!...
 
 
 
Lånad bild, ej Långsandsvägen men lika krokig, smal (om inte smalare!!!) och skymd sikt!

Bild på Rambo!

Känn inspirationen på bilden ^^


Fullspeckade fredagar

På fredagar har jag ganska fullt upp, skulle haft tre hästar att rida men lät Nadja och Ira stå då det spöregnade en sekunden och var strålande sol den andra... Men vem var då den tredje, jo Rambo. En lektionshäst på Ärk som jag ska ha nu på ridklass i tre veckor framöver, han är helt olik från Ira och Mimoosa som jag hade förra gången( gångerna). Men det är det man utvecklas igenom, att rida olika typer av hästar och hitta rätt knappar för just den typen av häst.
 
Men han var kul att rida ändå, först sprang han med huvudet lite som en struts och kändes väldigt ovant då hans steg var så mycket uppåt och rättså kort. Men efter en stund började jag hitta rätt och han gick i form och fick mycket bättre steg, däremot tyckte jag han nästan vart lite seg då han tappade en hel del bjudning när man började jobba honom. Men som sagt en rolig utmaning ;)
 
Lägger upp en bild via mobilinlägg.

Ett axplock från gårdagens ca 200 bilder.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det här var första gången jag var ute vid Billudden och måste säga vilken fantastisk plats, så kul att det fanns så otroligt mycket fint att fota och man blev så inspererad av omgivningen!

Strålande eftermiddag!

Vädret vände ungefär vid ett tiden från att ha varit molnigt och lite ruggigt till strålande sol och en underbar eftermiddag. Jag red Nadja först och då körde vi lite intervaller, Nadja kämpade på super bra och var nästan helt slut efter vilket bevisar hennes otroliga arbetsvilja. Hon belönades med en lite skritt-tur på gården efter och en sista höst-dusch med liniment schampoo, väldigt uppskattat. 
 
Sen var det Ira's tur, hon fick ett dressyrpass på banan och hon skötte sig super bra. Inte alls lika bråkig som igår, fördelen med det också var att vi inte behövde rida så länge. Vi värmde upp, trimmade LB:1 och sen tränade vi på att rida rakt utan staket och göra bra halter, mamma fotade lite på slutet men vart inte nå superbra kort då solen hade gått ner ;)
 
 
 
 
Helt OK halt men vi har lite till att träna på, men kanske därför man tränar också ;)

Photoshoot på Billudden

Idag var jag som sagt ute vid Billudden och fotade med skolan och detta kort vart min solklara favorit! Dock fick jag offra min instruktionsbok lite då jag råkade tappa den i vattnet men den klarade sig riktigt bra trots allt ;) (Fler bilder kommer imorgon, dödstrött nu....)
 
Så jag valde den här bilden till framkallning och tror den kommer platsa i mitt rum. Sen var jag även in till gävle och vart på informationskväll om dem olika gymnasieprogramen och jag var på och lyssnade på Teknik och Natur men kan fortfarande inte bestämma mig riktigt men det kommer ju öppet hus i november som jag ska gå på och då kommer förhoppningsvis poletten trilla ner ;)

Hoppträning med hackamore.

Hade hacket igår igen på hoppträningen, och hon tar fint tag i hindren och får fina runda språng men sen där emellan så är det lite mer okontrollerat... Men nästa vecka tar jag ett bett igen, vilket vet jag inte men det visar sig. Vi hoppade ungefär samma som förra veckan men lite annan hinderordning och travhoppningshindret var mitt i banan. 
 
Riktigt stolt och nöjd med Ira igår, vi hoppade på slutet en bana på 1.00-1.10m :D Och hon tvekade inget utan tog tag i hindren och lyssnade fint, känns som det går åt rätt håll.
 
Både igår, idag och imorgon så har jag elevensval och jag har valt foto. Så idag blir det en cykeltur ner till Billudden och vi hoppaas på fint väder och underbara fotomöjligheter. 
 
Vi gjorde även en snygg hingstfläta i manen igår, den har ju blivit så lång och fin nu! Perfekt att fläta också!

Jag och bästa vän!♥

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Epan

 
 
 
 
Gamla cykeldäck vart nya pedalgummin.
 
 

Kaninerna

 
 
 
 

Bildextra del 1

 
 
 
 
 
 

Fixardag nr 2

Idag fortsatte jag på att fixa ute hos kaninerna och idag satte jag upp deras namnskyltar och fixade klart i Halo's bodel. Nu är det bara att bygga om avdelningarna mellan burarna som saknas och en till dörr till utegården och bygga en till dubbelbur så är min kaningård fullbordad!
 
Sen har jag och pappa kollat ut vart stolen skulle stå i epan men vi hann inte klart då det började regna nu på eftermiddagen, sen har vi även svetsat igen övriga hål i golvet som har varit till gamla stolsfästen.
 
Saga och jag har även varit några timmar och vi har fikat, fotat och hon smickat mig. Som vanligt ville Saga sminka over the top, hade egentligen inte så mycket att säga till om ^^
 
 
Resten av bilderna kommer i tre delar, alla tre tidsinställda!

US kickstartar

Igår hade vi ett möte med Linnéa som hjälpte oss att få tillbaka lite energi till gruppen och lite hjälp på traven att komma igång, vi kom fram till mycket bra och det kändes som det gav lite också. Vi kommer bl.a snart ha övernattning (troligtvis Halloween-övernattning) och sen ska vi ha lite fler aktiviteter, kommer skriva lite om dem här så håll utkik här och i stallet ;)
 
Men jag har ansvar för när vi ska julpynta och luciatåget så snart ska jag fixa lite lappar och planera.
 
Hade med min systemkamera så  vi passade på att ta en gruppbild när alla var samlade.

Mocka, fylla på, skruva, häfta o.s.v...

Har haft fixar dag hos kaninernaidag i den underbart härliga höstsolen, började med att ta ur det strö och hö som började bli lite ofräscht och fyllde sedan upp med lite spån om det behövdes och la in nytt och fräscht hö. Inne hos Halo märkte jag att det hade läckt in från taket så jag fick ta ur hela bädden och fylla upp ny plus skruva bort plåten på taket satt det fick torka lite, men nu sitter det takpapp istället. Sen satte jag även upp en hö-häck inne i hennes hus, imorgon ska jag fixa bodelen i hennes bur där jag också ska byta ut bädden men som tur är så är hon inte där inne så mycket.
 
Nu har även alla kaninerna fått halm i den öppna delen av buren, satt det blir lite mysigt till vintern ;)
 
Innan jag hade halmat upp, sen fick hon även en saltsten i buren.

Caesarsallad alá Nina!


Perfekta djur!

Ira och Nadja var underbara igår, trimmade dresdyr med Ira och hade lite voltige på Nadja. Älskar mina tottohästar!

Red igenom LB:1 med Ira och hon var super fin, lite svårt att hålla galoppen på diagonalen men inte så konstigt då det var med hjälp av diagonalen som jag lärde henne byta galopp på till en början. Men vi har ju tränat på den förvända galoppen lite för Lotta S, bara 15 dagar kvar till KM ;)

Kunde till och med stå upp och trava på Nadja igår, inte det lättaste på en travare med STORT steg.... Sen kanske någon undrar som att jag styr henne själv medan jag står upp, jag använde mig av min gramantygel som går från bettet genom ringarna på tömkörningsgjorden och på så vis kan jag styra och bromsa men farten sköts mesta dels av min röst ^^


Del 1 avklarat

Kom hem från mopedförarutbildningen för en timme sen och ska jag gå och lägga mig. Men vi lärde oss lite mest basic saker idag och gick in på en del trafikmärken, nästa kurs blir på måndag samma tid 18.00-21.00. Känns ändå inte som om jag kommer ha några svårigheter med provet då jag lär mig lätt och under en lång tid kört läs suttit på passargerar sidan och ''kört''.
 

Hann dock inte så mycket i stallet idag, var inte ens ut och klappade på min totto idag... Men hon såg inte så besvärad ut av det så jag behöver inte ha något dåligt samvete :p
 
Vägmärkerna kunda jag princip redan, behöver bara träna in deras riktiga namn ;)
 

Jag vill, jag kan, jag längtar.

Så känner jag nu inför att Saga ska få följa med mig ner till stallet och fotografera, egentligen skulle hon komma ner idag men som att jag har förarutbildningen så går det ej :/ 
 
Sen nu är det inte så långt kvar till dressyr KM, 20 okt går det av stapeln och jag ska rida L:B1 på Ira och om man får så ska jag rida Nadja i L:D(x) Vet inte vilket av programmen men nått utav dem. Uppladdning pågår!
 
 

Vi hoppade...

Jag hade mitt hackamore igår på hoppträningen, det funkade princip som ett vanligt bett något svår att få tillbaka men det brukar hon vara på vanligt bett också. Vi hoppade liten bana igår, började banan med att vi trav hoppade och hindren låg på 1m och inga problem för mig och Ira. Så jag ska prova hacket nästa vecka också, Lotta tyckte det var ett bra bett att byta till ibland.
 
Idag har jag mopedförarutbildning för första gången, ska bli lite kul ändå fast jag får ju inte skriva först 14 dec... Men farfar kommer och hämtar upp mig i stallet ungefär vid 5 då kursen börjar vid 6. För övrigt är det även slöjd idag och jag ska nog hinna nästan klart om allt går som det ska det vill säga ;)
 
Hittar tyvärr ingen passande bild och känner att det inte heller ser nå bra ut när jag tar en helt random bild.... Sorry!

Idag kör vi på hacket!

Idag provar vi hacket på hoppträningen, men tar med bett utifall att ;)


NH träning i höstsolen

Valde att Ira skulle få vila igår då hon gått riktigt hårt nu i veckan, men då passade vi på att göra lite NH övningar. Hon skötte sig riktigt bra, jag kunde skicka henne slalom, skicka in henne i en fålla och sen stänga bakom och såklart lite följ-övningar. Men måste väl erkänna att hon var mer på mys humör igår än att gå slalom t.ex så vi gjorde en övning och sen myste vi och yttligare övning efter det o.s.v.
 
har inga bilder från igår då jag lämnade kvar mobilen i stallet....
 
Lånad bild!

RSS 2.0