Vi har kommit så långt!

När jag tänker efter vilka stora framsteg vi har gjort tillsammans så kan man nästan bli tårögd. Idag på dressyren red vi långt ifrån ett perfekt program, men man får kolla på vad som är bra för oss. Vi utförde alla moment med någon skavank här och där. Lite spänd emellan åt och särskilt i galoppen. Men det var trav där det skulle vara trav och galopp där det skulle vara galopp, det är ett framsteg jämfört med för ca ett år sen då hon lyssnade tillbaka dåligt.

Vi fick procenten 49,65% så man kan säga att vi var så närs man kan vara att få rosett och bli godkänd, men nästa gång klarar vi det ;) Visst har vi varit godkända flera gånger förut men hon har haft en tid nu då hon får ställa om från lektionshäst till privathäst, och den biten är ganska jobbig mentalt och fysiskt då hon inte kommer undan på samma sätt och måste börja använda muskler som tidigare varit passiva.

Men hur som är jag riktigt nöjd med henne idag och den känslan kan ingen ta ifrån en, visst att procenten inte var så bra och att galoppen drog ner idag så tycker jag att hon jobbar på bättre nu och det kommer mer och mer att hon fullföljer saker och ting istället för att 'ge upp' när hon lessnar ur eller tycker att hon gjort fel. Mamma sa det att det syns att efter ca halva programmet tappar hon fokus och blir lite kör i vägg men vi har ju i alla fall något att sträva efter!

Oj! Vart ett långt inlägg det här och tyvärr utan bild men kanske kan klippa ihop en film snutt tills kommande vecka ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0