Kista!!!

Kör en snabb uppdatering nu innan jag ska ner till mässan och göra i ordning kaninerna. Sjukt nöjd med gårdagen, båda kaninerna hoppade riktigt fint och kom till final. 

Halo rev tre i grunden, var lite tillbaka men hoppade fint ändå. I finalen sen så drog hon till med en kanonrunda, snabb och felfri. Sprang bara rakt på i högt tempo, detta gav oss en 14 placering av 97 startande!! :D skit bra med tanke på att det är hennes första stora tävling. 

Chappe minst lika fin, var felfri ända fram till tre sista hindren i grunden, rev dom och fick 3 fel. Men gick rakt och hade högt tempo rakt igenom. I finalen var han lika fin men fick tyvärr två rivningar, ingen pinne för hans del men en riktigt fin prestation! Placering fick vi faktiskt ändå, 20 av 97, väl värd efter två riktigt snygga rundor. 

Idag så kommer alla kaninerna säkert förbättra sig när dom vant sig vid lokalen, ska bli spännande! Om inte mitt internet slutar funka inne på mässan igen så försöker jag uppdatera. Bilder kommer senare men nu måste jag gå. 

2014

Ett nytt år med nya möjligheter, många hoppas på stora ting och sätter in satsningar. För mig är standarden satt, klockan var på ringning 06.00 efter runt fyra timmars sömn. Hade ganska lägligt stallet idag så var bara att kliva upp, kände mig förvånadsvärt pigg ändå men nu börjar tröttheten slå emot en. Bara att bita ihop då jag hellre sover ikväll. Men allting är klart i stallet, bara insläpp ikväll sen som gäller. Har även gjort klart kaninerna.
 
Har ju dom i transportburarna inne i garaget under nyår och sista april då en av mina kaniner gick bort på nyårsafton för många år sen och är väl lite nojjig nu men hellre säkra före det osäkra. Inte så ansträngande heller, burarna är för det mesta redan färdiga och nu kunde jag passa på att rengöra dom ordentligt efteråt. Sprang också med Chappe och Halo samt lät dom hoppa ett hinder, båda har fått hyfsad kondition och suger mot hindren. Glad för att dom vill själv och man inte behöver tvinga dom till någonting, precis som det ska vara enligt mig.
Världens bästa vänner har man i alla fall!!
Nyåret firades hemma hos Vilma för min del, vi åt trerätters och sen när Saga kom så blev det en skräckfilm i väntan på tolvslaget. Vi hade riktigt roligt tillsammans, det enda jag saknade var snön. Kan även säga att det inte är varje år du kan åka moped den 31 DECEMBER! 
 
Resten av dagen kommer bli lugn för min del, antar att jag ska börja packa lite inför Kista, åker på fredag ju! :D
En bild på Ira för några dagar sen, hon är på lite spänn nu. Vet inte om det är smällarna men sen går det ryckte om att det finns varg i närheten av överboda, typ bort mot gårdskär och det är inte allt för långt därimellan... Men det lär väl visa sig så småning om ;)

RSS 2.0