kommer inte på någon rubrik.

Idag blir det skola och ämnerna är rättså OK. Sen blir det ner till stallet och kanske skritta ut lite på Nadja och ha lite lektion för Regina. Sen när jag kommer hem skaj gapacka allt inför imorgon då jag åker på tävling med kaninerna i rättvik, kändes skit bra när jag tränade med dem i onsdags, så hoppas väl på att dem är lika duktiga imorgon också^^

Snacka om kämparglöd!

Idag var Nadja helt underbar, tror vi red minst 40 varv i höger galopp, dock på en volt typ men är kanske 30m i diameter någonting. Fast hon vart jätte svettig men det förstår jag....
Utan dig skulle jag aldrig vara den person jag är idag, tack för att du finns!!♥♥♥
Ira var också riktigt duktig och vi fick sällskap av Regina som red Trissan, så imorgon ska jag ha liten lektion för henne, är tävling på fredag nästa vecka så då ska jag ge henne lite tips.
Ira vågade till och med att gå runt hela stallplan men jag var tvungen att ta hjälp utav pisken lite i början då hon gärna 'fjantar' sig lite men efter det så var det inga problem alls. Hade även lite 'hovslagar-träning' idag igen och hon var jätte duktig idag med, fast i början så ville hon 'gå omkring' lite men efter en liten stund stog hon helt stilla och skötte sig super bra!
-
Stolt över mig själv i skolan nu, det har verkligen gått fort för mig i matten nu och min lärare tror det beror lite på att våran klassföreståndare har kommit tillbaka och då slipper jag gå runt och vara irriterad på att vi ständigt har nya lärare/vikarier. Inte för att det är något fel på dem men det blir 'oroligt' i klassen....

Frågestund!!

Dags för frågestund igen hade jag tänkt och tror jag kommer besvara alla frågor på söndag eller måndag, och precis som förra gången om det blir många frågor så gör jag ett videoinlägg!

Mitt i veckans på två sätt

Igår gjorde jag inte något speciellt förutom att jag och pappa var ute och meckade lite, det är nu det börjar blir kul för nu ser man att det händer saker !

Idag är det som vanligt två hästar att rida och ta hant om, är så mycket lättare nu när det är ljust.
Ska försöka blogga ikväll också men brukar va väldigt trött vissa dagar och ibland har jag inte så mycket att skriva om^^
Älskar dig min fina!♥ Ge mig sol idag!!!

Just do it.

Hade sjukt duktiga hästar igår! Nadja tog 6 höger galopp igår igen, enda minus hon får från mig var att när jag kom dit hade hon rullat så hon var nästan brun....
-
Sen kom mamma och hjälpte till med resten medans jag red och när klockan började närma sig 7 åkte vi ner till Ira.
Hon var super på lektionen, hade 'storhäst galopp' idag och sen även fast vi kom lite tokigt in på tre kombinationen så löste hon det ändå, för nu vill hon verkligen och nu vågar hon!
Sen när jag 'hovslagar-tränade' så gick det också hur bra som helst vanligtvis brukar hon vilja ta stöd av en vägg, försöka lägga all sin tyngd i hoven man lyfter. Men nu kunde jag hålla hovarna högt och raspa och sen tog jag en lös sko och lägger den mot hoven och slår med raspen på= en simulerad skoning!!
Finaste!


Fullt upp

Idag har jag fullt upp först skola, sen Nadja rida och allt annat, och tillsist ner till Ira och ha hopplektion för Lotta.

Igår så tränade jag med kaninerna, det gick super med alla tycker jag, Halo var riktigt lugn, Chappe hoppade super bra, Örjan var snabb som en vessla och Klara hoppade super stort över viss och lite sneak-varianten på vissa men så himla nöjd med alla. Känns lagom bra nu då det är tävling på Lördag!! :D
-
Sen vart jag osäker om jag hade stängt transporten igår efter jag tränade....
Och mycket riktigt när jag och mamma åkte ner stog den fullt öppen och jag hade glömt och hänga tillbaka Iras höpåse också, snacka om glömsk....
-
Sen Nadja fick vila igår men vi var ut och klappade lite på henne.

Frulle nu och sen skollaaannn!

Ny spännande vecka framför mig...

Den här veckan är det mycket som kommer hända, så håll koll på bloggen.

Igår red jag Ira på utebanan igen och det gick bra men hon är väldigt dryg i början och bara 'springer' men efter man har fått kämpat lite så blir hon hur fin som helst. Bara att fortsätta hur piss det än känns när hon inte vill.
-
Sen vart det lite lastträning och det gick riktigt bra kunde skicka in henne på vänster sida och kanske hade ett halvt steg till så skulle hon vara inne helt, men det kommer mkt bättre än förra gången så man får kolla på framstegen hon gör även om dem är små ibland.
-
Red även Nadja och hon var däremot en pärla från början till start. Hon tog 6 höger galopp!!! Och för er som inte vet så har Nadja jätte svårt att ta höger galopp när hon har en ryttare/sadel/schabrak, det låser sig för henne men det sitter mest bara i huvudet så det här var perfekt!

glöm inte klockan!

Vart sommar tid nu inatt, och vart lite sur för min mobil hade inte ställt om tiden så vaknar och tror att klockan är 8 men den var 9 -.-....
Men idag blir ganska lik mina andra helger, stallet och pyssla lite hemma.
Nu var det länge sen jag delade ut en veckans Hiss eller Diss så tar väl och kör det nu då.
Går till att våren är här!!!
-
Går definitivt till myggen!! :@

Nyss hemkommen

Har vart i stallet sen klockan 10:30 ungefär så nu ska jag äta fin middag med familjen.
-
Ira skötte sig bra, hon hoppade riktigt bra men som att hon är lite mellan storlek så har hon ibland svår att nå fram på storhäst avstånd så vi får istället ta ut vägen ordentligt och rida på ett extra språng.
-
Sen red jag Nadja en stund också, red med schabrak och stigbyglar och Hackamoor så kan inte ställa henne så mycket men var mest lite bus med henne idag^^
-
Hungrig?? alltid...

Helg!!

Nu är det helg. Har redan lite saker planerat, Cissi träning imorgon och sen massa annat som vanligt.
Har nyss kollat på BB och innan det njöt jag av det underbara vädret och knäppte lite kort.
Nu blir det inget speciellt för min del utan ska bara ta´t lugnt och chilla lite, ses!

Never ending

Igår så hade jag fullt upp, skola sen cykla till Ira och sen efter det ner till Nadja.
-
Det gick bra med Ira ändå, red på utebanan(invigning!). lite dryg i början då hon tittade på nästan allt och ville inte ta inner skänkel men sen så släppte hon super och jobbade på bra, avslutade med en liten sväng i 'barn-slingan'.
-
Nadja red jag bara en liten kortis då jag inte skulle hinna annars, men jag red lite på volt och ställde i båda varven sen även nått varv med galopp men inte så mycket. Sen kom mamma hem igår så hon hämtade mig.
-
Idag ska vi baka CUPCAKES på HK. Ska ta lite kort som ni får sen när jag kommer hem.
Och på Lördag ska jag hoppträna för Cissi H med Ira, ska bli spännande att se hur det går och hur hon är som tränare^^
-
Nu ska jag äta frukost om jag ska hinna till skolan i tid
Ciao!

Skola och stall

Det är väl det vanliga för mig då. Men idag har jag hant om både Nadja och Ira så kommer inte blogga först när jag kommer hem sent ikväll, så uppdaterar er då!

Underbara vår!

Idag var det så himla skönt ute, nästan sommar. Efter skolan tränade jag med kaninerna, eller aa Chappe och Halo, Klara och Örjan fick vila idag ska träna med dem till helgen istället.
Chappe bevisar gång på gång att han är min älskade 'hopp-gud''!
Halo var mycket bättre idag än förra veckan, inte alls lika springig utan hyffsat lugn och sen hoppade hon riktigt bra fast hon halkade till lite ibland men super ändå!!
-
Nu ska jag göra i ordning lite mat och sen ut och mecka i garaget med pappa.
Bild från när vi hämtade den, lite av en rishög då men nu ska den då bli bra!

Älska tisdagar!!!

Måste nog säga att tisdagar är bästa dagen i veckan. Har träslöjd i skolan och igår vart jag klar med mitt hinder till kaninerna och känns skit bra att vara klar nu så det kommer invigas idag(ons).
-
Sen efter skolan cyklade jag ner till Nadja och jag red lite bommar på en 8-volt. Ibörjan var hon lite stel i nacken och ville inte böja riktigt och inte heller gå rätt, men efter ett litet tag vart smidig som en tiger ;3
En glad Nadja som fick komma in och bli ompysslad.
-
Sen vart det hopplektion på Ira och det gick också super, vi hoppade lite bana och alla språng vart väl inte perfekta då Ira är lite kort i galoppen så antingen måste hon våga länga lite till eller så får vi ta ut vägen och lägga till ett extra men det är inte hela världen. Hon följde med bättre i svängarna den här veckan :D

Sen nu har jag planerat in vår första tävling för i år.
-29 april-ÄRK-Hoppning
-17-19 maj-ÄRK-Hoppning (kanske inte tävlar alla dagarna men åtminstonde två utav dem tror jag ^^
-27 maj- ÄRK- Dressyr, om hon är redo för det annars kanske Nadja får vara med.
-3-8 juli Akademiska Ryttardagarna, ingen tävling men läger.
-19 Augusti- ÄRK- Hoppning
Sen kanske det blir någon sväng till TIRK eller STORK eller någon annan klubb i närheten men ingenting jag har planerat in.

Bakslag

Idag vart det bakslag på den härliga våren. Snöade sjukt mycket ett tag men det avtog efter ungefär kl 12 tror jag sen vart det strålande sol och det gav mig en extra chans att fota lite fina 'vinter' bilder!
Min älskade bebi-bu!!♥♥
Idag har jag inte gjort så mycket förutom att vara i skolan så klart.
Har lite läxor som jag ska göra sen blir det att mecka lite amazon!

Blogga sen sova!

Är ganska trött efter en halvdag i stallet och sen en eftermiddag med bästa vän.
Red Ira på Kimblewick-bettet och 'hopptränset' super fin först men efter hon hade fått skritt paus så vart hon super dryg men efter en 15-20 min släppte hon super. jag började med att trava bommar sen vart det lite trav hoppning också, som tur var så kunde Linnéa bygga åt mig för hon hade 'lektion' för Lisbet.
Sen vart det miljöträning och Ira fick gå med Nadja en bit när mamma skulle hem och det går bättre och bättre.

Sen målade jag och Saga lite idag och min tavla är inte riktigt klar och saga började måla en tavla men det gick inge bra  så hon 'kastade' färger och vatten och tillslute vart den rättså cool^^
Koncentration!

You always make me smile

Har nyss ätit fin middag och sen kollat på Gladiatorerna.
Gick toppen i stallet ändå, började med att lastträna med Ira och gick bra till en början men sen så vart hon lite fjantig så jag bytte sida och tog hjälp utav fronturlastningen och då var det inga som helst problem så det är bara att nöta på nu!
Sen red jag kanske en 40-50 min och till en början gick hon emot handen och sen var det livsfarligt med solen från fönstren och skottkärran men på slutet vart hon hur smidig som helst och brydde sig ingenting :D
Avslutade med att gå ut och knäppa lite kort för kameran fick ändå följa med.
För mig är du perfekt!
Så kul att se att hennes underhals blir mindre och mindre!!
-
Red även Nadja en snabbis, hon fick galoppa av sig lite och sen även ställa lite åt båda hållen och jag kan konstatera att min häst springer snabbare än bilarna!

Godis!!

Nyss hem kommen efter att ha varit på ICA Maxi och köpt 1,2 kg godis^^
Jag som inte ens äter så mycket godis, så det jag köpte idag på en dag är vad jag brukar äta på typ 1 år!!
-
Nu ska jag och mamma ner till stallet och jag kanske tar med min kamera men har inte bestämmt mig riktigt än annars blir det väl lite mobil bilder då ;)
Bild från igår!!

Konstnärer

Idag var jag med bästa vän och vi kollade först klart på ett avsnitt av BB, sen gick viut och målade då det var så sjukt skönt väder ute!!
Jag målade en halv seriös tavla medans Saga improviserar som vanligt!
Vart faktiskt riktigt nöjd!
Så himla glad att jag har Saga då hon får mig att våga 'slösa' för jag brukar vara den som sparar enda tills det inte är av intresse eller att det är gammalt... Plus att om man får slut på tavlor, färg eller annat är det bara att spara och sen köpa nytt!!
Tack för att du finns bästa vän!!!!

Min dag

Känns bättre att gå till skolan nu när vi inte har vikarie lika mycket.
Men som vanligt på torsdagar har jag Ira och Nadja, Red Ira i en 40 min någonting och hon jobbade på bra efter ett tag och hon vart super mjuk och följsam.
-
Sen vart det lite lastträning också och det gick riktigt bra, precis när jag kände att jag snart skulle vara nöjd med träningen så går hon in helt även om jag hade breddat och inte spände för någonting eller så är jag ändå super nöjd med det om vi fortsätter träna nu kanske hon kommer bli säker på detta!!
-
Jag gjorde ingenting med Nadja idag då lastträningen tar sin lilla tid, men var ut och pussade lite på henne och vad jag kunde se så var hon glad för det iaf.
Tessie och Halo har ingenting emot varandra.

Jag kommer försöka blogga mer sen,
Väntar på att Iphone 5 ska komma ut för antingen köper jag den eller så köper jag 4S då den kommer bli mkt billigare när 5:an har kommit.

Morgonpigg, Oja!

Känns så himla bra att man är morgonpigg, många fördelar man hinner blogga, mata kaninerna, försova sig och massa mer^^

Igår så vart det hel dag i stallet och kom hem sent så orkade inte blogga...
Skolan först då och vart nästan helt klar med mitt hinder :D
Efter cyklade jag direkt till Nadja och började med att dra av massor med vinterpäls... Sen red jag ut i ca 50 min mest trav och ställde inte så mycket krav på henne utan hon har ju varit lite krasslig så blir mer motionsträning nu satt hon får upp flåset igen.
-
Sen var det bara ner till Ira när jag var klar med allt hos Nadja. det började skymma då så det vart ingen lastträning men däremot hade vi 'hovslagarträning' i bak, då man knappt fick lyfta bakhovarna och kratsa hovarna för ett halv år sen men nu är det inga problem alls :)
En bild Jossan tog i hagen, se hur hon lyser!!!♥
Hoppträningen gick bra, kändes inte fullt lika bra hela tiden då hindren kom snabbt ur sväng och Ira vill gärna skära vägen men hon löser det alltid och nu tvekar hon inte ett dugg även fast hindren ligger på 1-1.10 så om det fortsätter så här kommer allt bara bli PERFEKT!!
-
Nu ska jag förbereda mig för skolan så, Bye!

Länkbyte!!

Ni bör checka in den HÄR bloggen!!!!
Det är Lisas och Emelies blogg, riktigt bra blogg!
-
Längtar till sommaren!!

Mys katt

Har precis kommit hem efter skolan, stannade kvar på verksta´n och på började ett sadelöverdrag till Iras sadel och det gick riktigt bra men vart inte klar så fortsätter nästa vecka.
Är sjukt glad över att våran lärare Anna är tillbaka, vart liksom hur less som helst på skolan när vi bara hade vikarie hela tiden...
Tessie myser i liggfåtöljen när man kommer hem, Älskade hjärtebarn!!♥♥
-
Ikväll blir det nog till att mecka i garaget med papi :3

We are soldiers!

Två dagars rapport nudå.
Igår:
Jag och mamma åkte ner till Ira och vi provade en ny sadel, den passade bra men den är ju väldigt sliten så får se om vi köper den. Så red med den sadeln och kimblewick-bettet, det gick super bra och mamma hjälpte mig med små saker man lätt glömmer när man rider, tack mamma!!
-
Sen red jag nadja och skulle då rida ner till Ärk för jag kom på att jag glömde mobilen i en av mina jackor där nere. så när jag kanske hade 200m kvar började det blåsa skit mycket men det var väl okej liksom, sen började det spö regna efter kanske 10 sek men det var väl okej också då jag hade regn ponchon. Men så började det hagla samtidigt som det blåste hur mycket som helst och tillslut såg varken jag eller Nadja någonting och träden böjde sig 90 grader av blåsten, jag brukar inte vara rädd av mig men då var jag fan det!!!
Smärre chockad häst & ryttare ger sig ut i ovädret igen!! Utan dig vore jag ingenting!!♥
Var ju ganska glad över att det var Nadja jag satt på, så jag lånade en box på ärk tills det hade lugnat ner sig lite och då fick mamma komma och möta upp mig. Var osäker ett tag om vi ens skulle kunna komma hem :S

Idag:
Var jag på Us-möte och vi gick igenom massor med aktiviteter och datum,två saker som ni ska lägga på minnet: 12/4 Stall rally
13/4 Filmkväll
Lappar kommer upp i stallet den här veckan tror jag annars kontakta bara någon i Us så får ni veta mer ^^
-
Sen  passade jag på att last-träna med Ira och det gick riktigt bra ändå men hade bara 20 min då jag skulle iväg på jobbintervju( :DDDD^^) så kanske inte kom så super långt men i alla fall en början.
Åkte ner tillbaka till stallet efter jag hade åkt hem och ätit, Töm körde då Ira närmare en timme vilket gick riktigt bra, hon utväcklas nu varje dag!!! och sen busade vi lite i en halvtimme vilket uppskattades!
Finsate!!♥
Så nu har Ira mycket att smälta från den här dagen, last-tränar nog igen på Tisdag om det är tillräckligt ljust det vill säga ;)

Trött cheey!

Har precis vaknat, nu blir det att muppa framför skärmen lite till tills det är dags för pappa att hämta mig.
Vi var nio tappra lanare....
Synd att inte det var många som kom men kanske var bättre så^^
Bjuder på den här O.o....

Senare under dagen blir det ner till lilla Ira och trimma lite, eller om jag kanske longerar, och sen NH-träna måste jag nog idag :)

Dålig uppdatering....

Jag vet men har haft fullt upp i stallet och med skolan nu men idag kommer jag blogga massor tror jag... För vi ska ha Övernattning/Lan på skolan och jag ska ta med min IMAC! ♥
-
Kommer alltså uppdatera på bloggen medans, enjoy!!

Igår hann ja inte blogga för jag var och red Ira och Nadja.
Borde inte ta lång tid men som att dem står på olika stall måste jag cykla där emellan och så.
-
Ira var springig till en början som hon nästan alltid är, men efter hon har fått galoppera på någon gång brukar hon acceptera att jobba lite också ;)
Och hon vart en dröm kunde sitta ner i alla gångarter utan problem och jobbade fint med ryggen och länge steget då hon gärna blir lite kort i steget.
Sen var det första gången någonsin jag hade sporrar på Ira och det gick bra, hon kan även lätt bli lite seg eller hamna i undertempo, men nu J***** ska vi last träna och sen ut och tävla både dressyr och hoppning!
-
-
Med Nadja tog jag en snabb tur efter gallerå (en lång rak grusväg) barbacka mest skritt och trav.
Provaade tränset mamma köpte häromdagen med ett två delat tränsbett, tränset passade bra men sen vill inte Nadja lyssna på tränsbetter så mycket, men det kommer!

Nu ska jag slöa lite innan det blir dax att åka tillbaka till skolan och träffa kompisarna!!
Ciao

Mitt i veckan.

Onsdag idag, bloggade inte i går då jag var i stallet tills kanske halv tio och hade lite läxor och sånt så kände att det var viktigare ;)

Men igår så var jag först ner till Nadja och red ut på henne, hade side-pull:en och sadeln ställde inga krav på henne utan mer konditions träning då underlaget inte är det bästa men det blir bättre!!
Sen var det även hopplektion med Ira,och det gick riktigt bra invigde även hopplattan och hon tyckte inte den var något konstigt heller för viss hästar reagerar på dem. trav hoppade lite först och hon lyssnade bra tillbaka men efter några gånger så vart hon lite pigg och ville inte bryta av men sen sita gången bröt hon av fint ändå.
Avslutade med att rida på två hinder med lång distans emellan, 7-8 galoppsprång för Iras del.

Sen fyllde min farmor 70 år igår!! gick dit efter skolan innan jag cyklade ner till stallet.
-
Idag har jag bara hunnit vara i skolan och nu ska jag fortsätta med lite skolarbete...
En bild från i måndags då Saga sminkade mig och jag henne :3

Sol!

Solen strålar ute och har precis tränat med Chappe och Halo. Chappe hoppade som en Gud och var pigg och glad. Halo hoppade super men var lite stressad och dragig men kan inte ha bogsele heller för den smiter hon bara ur...
Funderar på att göra henne till inne-kanin någon vecka eller så, mycket svårare att mysa med henne när hon bor ute för även om jag har tiden så kan man inte precis koppla av när marken är täckt av is och kallt.

Nu ska jag in i duschen och sen mot min Sol istället, Saga!

Hipp Hipp Hurra!!!

Idag fyller min älskade Chappe 1 år!
Och det firades med att få komma in och springa lite lös samtidigt som man blir matad med morötter!
Jag är så stolt över dig, du har klarat det mesta på ett år.
Nu satsar vi på ett till år med flera storskrällar!
I ♥ U

Stallé

Red Iran lite idag då vart inte så långt pass bara 30 min, men det behövdes inte mer än så då hon gick hur fint som helst efter ett litet tag. Hon gick emot bettet i början som vanligt men lossnade grymt fint sen och höll galoppen super fint och vart inge springig eller så och hon gjorde byterna utan att springa iväg efter också, gick som en klocka verkligen!!  Sen har vi börjat träna på att kunna öppna ridhus dörren medans jag sitter på och som att Ira har lite svårt att backa när man sitter på så har vi vänt på det och att hon får gå i sidled och fram, Hon sköter sig super nu!!!
Bild från igår!

nattblogging@mee

Ja än en gång nattbloggar jag, lite lustigt ibland men aja.
Det var kul igår att åka till höghäls-berget(stav) och grilla korv, vilma följde med mig och det var kul och träffa henne var ett tag sen nu tyvärr.
Idag så har jag till en början av dagen inte gjort mycket men sen när mamma kom hem igen ungefär vi ett tiden efter att ha hämtat hö så åkte vi ner till stallet igen båda två. Jag red Ira i ca en timme och det gick riktigt bra och jag testade för första gången mitt kimblewick-bett som mamma köpte till mig då misstänker att Ira vill ha tungfriheten som inte finns på mitt pelham. Hon lyssnade mycket bra på det och gick inte emot lika mycket efter hon fått sträcka på halsen några gånger. Sen kanske vissa undrar varför jag rider henne på Pelham och kimblewick istället för på hennes tränsbett och enda anledningen varför jag ridit dressyr på dem nu är för hon har gått emot bettet när vi hoppat och sen när jag hoppar anser jag att det är snällare mot henne om jag har pelham och kan göra ganska små för hållningar istället för att behöva 'blåhålla' och vara dum på handel för att hon blir så stark då hon verkligen tycker det är kul att hoppa och då lätt stressar upp sig. Så nog om det jag rider även på hennes vanliga tränsbett och försöker variera mellan olika sorters träns/nosgrimmor.
Tränade inte på någonting spec utan lite vanlig trimmning och sen försöka få henne att orka hålla den korta galoppen, byterna satt kllockrent idag vilket känns super!!
Imorgon blir nog ganska lik den här dagen, men nu ska jag väl sova lite....
Bilder kommer imorgon!

Rio Grande 6

Hemma från Högbo där jag var skötare åt Lotta och Rio, var inga problem alls hon var hur cool som helst även fast det kändes som man höll på att blåsa bort!
Sen visade sem upp en fin runda på 0+0 och placerade sig som nr 22!
Bilderna är inte dem bästa men bättre än ingenting i alla fall!


Nu ska jag iväg på korv-grillning med pappa, ronnie, Vilma och sen några kompisar vet inte exakt alla som ska med^^
Ska ta med kameran då också och då får ni lite mer bilder.
Ciao!

Imorgon!

Imorgon bär det av mot Högbo, fast det är inte jag som ska tävla utan Lotta och Rio ska hoppa 1.10 klassen och hon ville ha en skötare med sig och som att jag inte gör något speciellt imorgon så ställer jag gärna upp!
Sen ska jag ta med mig min kamera satt jag ska försöka få lite action-bilder, beror lite på hur ljuset är där inne ;)

 

Fina Lotta och Rio!!


Löshoppning

Nu är jag hemma från stallet, klev upp ungefär klockan åtta för att åka med bussen som gick 09:10.
Började med att ta in Nadja och gjorde henne klar sen skrittade jag henne ner till Ärk där hon fick stå i ostkupan medans jag hämtade Ira i hagen. Så kul att se att Ira och Nadja känner igen varandra sen ryttardagarna :D
Nadja som väntar i Ostkupan.♥Du är det finaste jag vet!
För Nadjas del handlar det inte alls om att hon ska hoppa högt eller så utan det var mest bara för att hon skulle få springa av sig och att hon ska tycka att det är kul, alltså inte hoppa för högt då blir det 'staket i Nadja värld och dem hoppar man inte över!
Ira och jag fick stå och sola innan det var vår tur.
Ira hade inte löshoppats på evigheter innan idag så vi började lite lågt och det gick bra så vi slutade någonstans på 1.10 och det som var kul att se är att hon vågar nästan mer när jag sitter på och har nästan aldrig kors-galopp vilket hon fick några gånger idag. Tror jag ska ha med henne på löshoppningen sen när jag har påsk-lov.
Lotta säger också det att hon behöver mest bara hoppa in sig på dem här höjderna så är det inga problem utan som att hon har haft så pass lågt självförtroende och sådan prestationsångest gäller det bara att få henne att förstå att det hon gör är mer än bra.  Sen var det lite roligt för medans Lotta höjde så  kom hon och ville få en klapp innan hon skulle komma igen. Tilit är inget man tar det är någonting man förtjänar! Love you!!!

RSS 2.0