Gårdagens bästa hästar!

Måste ändå säga att både Ira och Nadja var bäst igår.
Började hos Nadja och red henne och det var strålandesol och kan knappt beskriva kännslan när man sitter på en av världens bästa och galopperar i den varma vår solen, obeskrivligt!
Utan dig skulle jag aldrig fått chansen!!
Ira Skötte sig super också, hoppade lika fint den här gången. Så sjukt glad att hon har fått sådan fin eknik nu och vågar så mycket mer!! Vi hoppade en oxer på 1.10 igår vilket jag tror är det högsta vi hoppat inte helt säker då vi hoppat mycket runt meter på lektionerna har jag inte brytt mig att kolla/fråga. Nu ska vi bara last-träna lite så kommer vi väl kunna komma ut lite mer på tävlingsbanorna!:D
Duktig tjej som vågar gå i skogen på en prommis innan lektionen!

Idag har jag vart med en kompis hela dagen och sen pysslat lite hos kaninerna.
Sen hittade mamma på en häst butik (vet inte vilken) där dem hade halva priset på allt nästan så hon har köpt massvis med saker som man vill så gärna ha men alltid varit liite för dyra enligt mig...
Vart den här hopplattan till slut!
fick bl.a en hoppplatta till Ira, vet kanske inte om hon behöver den så mycket nu då hon hoppar så pass högt över hindren men sen när hindren blir högre så känns det bättre om den finns där ;)

Info om Halo: hon är mycket lugnare nu och vågar komma fram och hälsa i buren så fortsätter det så här så kommer hon vara en ängel till veckans slut!

Mot stallarna!

Ja nu har jag ätit lite lunch och ska ner till stallet. Först blir det att rida Nadja och fixa allt hos henne sen cykla ner till Ira för att halv åtta ha hopplektion för Lotta, känns skönt att åka ner nu då det är underbart väder idag igen! enda nackdelen är att jagblir i stallet i nästan 8 timmar!!! men så är det om man är stall-tjej!
Kan nog lägga upp lite bilder sen när jag kommer hem!

Häst och kanin, det hör liksom ihop!

Kan inte säga annat många kaninhoppare har även häst eller liknande och stämmer även in på mig!
Igår red jag Ira efter lektionerna och det gick bra, fast vi ska försöka få tag i ett Kimblewickbett hellst guldfärgat men om man får tag i någon som har ett sånt bett i 12,5 som kan tänka sig att låna ut det så att vi kan testa om hon funkar på det. Men red igår på pelhamet och red lite vanligt markarbete men sen så la jag fram 3 st galopp bommar på kotsidan och hon längde fint i både traven och galoppen, avslutade med skänkelvikningar efter diagonalerna och till en början försökte hon komma undan genom att dra upp huvudet och springa i sin egna 'lilla värld' men sen efter några gånger så vart hon hur fin som hellst!

Idag har jag ridit ut på en lite längre tur med Nadja och vi fick sällskap av Jesse och Zeus. vi red i kanske i ca 1,5 timme mest skritt då det var så isigt över allt men vi red in i skogen och där var det hyffsat men för ojämt att trava på stigarna men sen kunde vi trava och galoppera när vi kom tillbaka ut på stora vägen igen. Måste ändå rekomendera Magic Brush till dem som har hästar med lite längre päls som lätt blir svettiga, då är det perfekt att borsta med den då du får in luft i pälsen satt dem torkar fortare.
Sen tränade jag med Chappe idag och jag kunde konstatera att han inte kommer ha några större problem i Msv då han klarar både längden och höjden utan problem!
Allt måste bara bli bra nu, ingen kan ersätta min alldelles egna lilla japan!♥
Sen försökte jag att träna med Halo men hon var super stressad och försökte att springa och gömma sig direkt efter hon hoppat ett hinder. slutade med att jag var tvungen att ge upp, hindren var absolut inga problem utan hon hoppar typ en halvmeter innan ibland men klarar hindret utan problems ändå men hon var stressad så jag fick släppa tillbaka henne i buren och sen gick jag ut och satt mig i hennes bur tills hon vågade komma fram och hälsa, kommer fortsätta med det hela veckan nu som att jag har lov, för Halo tror att hon har blivit vildkanin nu när hon får vara ute hela dygnen så jag får lära henne att man kan vara utomhus jämt utan att vara vildkanin satt säga....
Imorgon tränar jag med Klara och Örjan sen åker jag till stallet och rider Nadja först sen ner till Ira och ha hopplektion för lotta!!

Hemma igen!

Nu är jag hemma från årsmötet och shoppingen.
Det känns kul att få vara med i GKHT´s styrelse, kommer bli några nybörjarkurser så för er som är intresserad av att börja med kaninhoppning, håll då utkik på min blogg kommer informera när det närmar sig!
Sen kom pappa så åkte vi till Hööks och jag hittade allt jag vill ha förutom ett ridtäcke.
Det jag har köpt:
CRW- Monte Carlo Väst                       Lami-Cell Transformer
Magic Brush                          CRW- Ridbyxa Challenge
Sen köpte jag även svarta silikonsnoddar och Effols Knabber-Sticks, hästgodis Psst hästarna blir som galna i dem.
Sjukt nöjd med mina köp idag men det kostade lite också....
Synd bara att dem inte hade ridtäcket i Latte skulle passa mig och Ira perfekt!!
Nu ska jag kolla på häst hoppning på SVT1 HD!!!!

On my way!

Jag ska precis till att åka till Sandviken där jag ska på GKHT årsmöte, sen efter det ska jag nog till valbo och shoppa lite. Har en inköpslista från Hööks katalogen så hoppas att jag hittar det jag vill ha!
Ni får bilder sen på det jag köpt, kanske att det blir efter jag varit i stallet också!

For a long time

Har vart på Ärks årsmöte idag och dem tog upp lite olika saker ganska nyttigt att vara med på ändå.
Sen red jag Ira lite och red på hennes vanliga tränsbett och lyssnade rättså så bra till en början men sen vart hon trött jag med lite och vart lite väl springig och sen märktes det att hon tyckte det var jobbigt när hon inte riktigt orkade för hon vill ju alltid göra sitt bästa och har väldigt höga krav på sig själv. Då avslutade jag henne lite snabbt och sen tog jag av tränset och tränade med repgrimman lite och det gick ganska bra ändå fast sen när vi skulle ut från ridhuset vart hon lite bufflig och ''sprang över'' en lite vilket inte uppskattas....
Det var helt enkelt inte riktigt våran dag men det ska nog gå bättre imorgon får jag hoppas ;)
Men är nöjd trots allt. Sen klippte jag hennes man, svans och pannlugg inte mycket men bara lite som sagt.
Är faktiskt nöjd med resultatet, nu ska jag nog spara ut henne man då jag vill att manen ska dels vara på samma sida och sen för att jag tror hon kommer blir grymt vacker i lång man, fast den får inte bli för lång!
Två från idag.

To the Prom!

Ja nu skajag till skolans ''bal'' ska bli kul att träffa kompisarna nu en sista gång innan lovet.
Börjar med trerätters-middag och sen blir det 'fest'!
Testade att göra lite sotiga ögon, resultatet vart väl helt ok!
Fick reda på idag att jag hade haft bäst resultat i Teknik 8 känns grymt kul!!
Men har ganska mycket att tacka min pappa och mamma för det då jag fått varit med när dem jobbat.
Kanske slänger in ett inlägg efter balen men det slutar lixom vid 1 tiden så får se om jag orkar ^^
Ha det gött!

You make my day

Har varit i skolan först och det kändes bra på både matte-prove och spanska-provet och det känns skönt att det är klart i alla fall.
Sen cyklade jag raka vägen till Ira och började pyssla med henne och sen red jag i ca 50 min och det gick super bra, red på pelhamet för i tisdags så ville hon inte riktigt lyssna på bettet så då blir det att rida vanlig dressyr på det några ggr satt hon accepterar bettet och lyssnar bättre. Sen efter jag ridit klart i ridhuset gick jag och Ira på en liten prommis på ca 40 min fast jag trodde bara jag varit ute i ca 20min men vi gick ganska långt och sen som att hon inte är van att vara utanför klubben 'gränser' så blir hon osäker och vill inte gå men efter att man har uppmuntrat henne lite så går det super!
Bild från i sommras!
Sen var det bara att cykla ner till Nadja och tog bara in henne och mockade, fixande maten och hämtade höet medans hon stog på gången sen fick hon komma in lite tidigare och gav henne lite extra mat med lite medicin i för hon har varit snorig och tjock i bihålorna nu ett tag, men det börjar släppa :)
Pappa hämtade mig och vi åkte sen tillbakatill Ira för att ge hennes spec-mat.
Nu sitter jag på mitt rum och ska skriva om tre författare.

Coming home

Har nyss kommit hem från skolan. Förberedde mig för både Ma-prov och Spanska prov som jag har imorgon så hoppas väl att det kommer gå bra nu då ;)
Hade även skridskor på idrotten, sista gången i åttan och såklart det sista man gör är att krocka med Alex satt jag slår i armbågen i isen...
Sen känner jag att det är dags för en veckans hiss och diss!
Börjar nog med veckans diss...
Ja min diss går till UL då dem är sjukt dåliga på att hålla tiderna och deras tidtabeller stämmer inte alls!
Och hissen går till att det äntligen börjar bli vår och att det är så ljust länge nu!!!
Bloggar mer ikväll tror jag då jag ska till kommunhuset och sälja fika med Us :)

Bästa!

Idag hade jag nog världens bästa hästar först red jag Nadja i skogen lite i ca 30 min och shit vilket steg hon har i traven! Ochsåret i pannan läker fint vilket känns jätte bra :)
you make my day!
Sen var det hoppträning med Ira och det gick också super vi hade lite kontroll övningar och att vi skulle trav hoppa lite, det är någonting som Ira har lite jobbigt med då hon tcker det är så kul att hoppa satt hon lätt blir väldigt pigg..
Även fast hon fattade lite galopp innan så är det inte så mycket att haka upp sig på utan viktigare att komma till ridning och känns underbart då hon nu hoppar som en gud, när hindren ligger på runt 1m så är hon ändå högt över!
Det var väl allt jag hade och säga så...  God Natt!!

Vår!

Nu kan jag säga att våren är här utan att ljuga!
Hur fint väder som helst idag, och det betyder att man ska ut och fotografera.
Tessie njuter av solen...
Sa att ni skulle få en bättre bild så passade på att knäppa ett kort men svårt att få en bra bild då den står mellan garaget och grannen ;)

Sen när mamma kommer hem så ska vi åka ner till stallet först ska jag nog rida Nadja en liten stund och sen blir det ner till Ärk och ha hoppträning med Ira!!
Så bloggar nog ikväll igen när jag kommer hem runt kl. 21.30 då får ni en update efter dagens ridpass!

God morgon!

Nu är det Tisdag igen, men idag kommer jag hem efter skolan en stund så åker jag och mamma ner till stallet sen rider ju inte först kl.19.30 så ganska lång tid mellan det och när jag slutar.
Bloggar när jag kommer hem!
Kram

Städar...

Ja då är det bara att bita i det sura äpplet och börja städa fast det kommer väl kännas bra när det väl är klart!!
Men innan det är klart känns det lite drygt...
Lovade att ni skulle få en bild på mitt hår,
sen en sak som ni inte fick veta igår var att jag färgade även mina ögonbryn :D

Blondiie!!

Nu har jag precis blonderat håret, eller ja utväxten och det som vart över drog vi ut i topparna ;)
Bästa vän fick som vanligt hjälpa mig satt det blir så bra som möjligt!!
Kanske kan bjuda på en bild imorgon för nu ska jag kolla på Ponnyakuten!!

Idag fick Ira en stor dos med beröm, nya upplevelser och miljöträning!
Först fick jag hämta henne själv i hagen för att hinna rida innan lektionerna och det gick väl bra fast silver och moltas är nog en av dem drygaste hästarna när man hämtar Ira.....
Inga problem idag med pälsglansen, hon brukar/är 'rädd' för själva spray-flaskan.
Sen var vi ensamma i ridhuet vilket var riktigt skönt och hon är inte ett dugg orolig när hon är själv inte ens när dem släpper i hästarna från hagen ^^
Avslutade med att gå på en promenad i ca 20 min på cykelbanan, sist mamma gick med Ira till Nadjas stall för att vi hade tagit dit en healer och Ira skulle behandlas så tog det 40 minuter att gå till Nadjas stall som vanligtvis tar en kvart ungefär så hon gör framsteg!! Utan nu gäller det bara att fortsätta att miljöträna och sen när det blir bättre väder och snön försvinner lite ska vi sätta igång med lastträningen!
Jag och Ira på ryttardagarna 2011, nu satsar vi till 2012!!
Sista saken jag gjorde var att skölja av hovarna på henne och hon har inte blivit van med vattenslangen så blockar hon lätt och hennes sätt att komma undan är att blocka och ''springa över'' än, och det är det vi försöker träna bort med hjälp utan NH-träning och beröm när hon gör rätt, och hon har ganska dåligt självförtroende och prestationsångest ibland så hon behöver mycket beröm nästan lite överdrivet i vissas ögon ibland. men sen om hon gör 'fel' så ska hon backa och sen få beröm igen.
Riktigt nöjd med damen idag!
Kram

Svar på frågorna! m.m

Nu har jag vaknat och som jag skrev i tidigare inlägg svarar jag på frågorna nu istället då jag inte hann det igår och skriver om det här nedanför.

Vilka brukar du umgås med i skolan/ fritiden? Och har du nån bästis? :)

Jag brukar umgås med Malin, Amanda, Ebba och Lisa för det mesta. Sen har jag också en bästis fast hon går i 7:an och heter Saga och vi har varit det ända sen vi var bebisar!!



Hur många läsare har du om dagen ungefär och trivs du med att blogga? :)

Jag har  på ungefär 7 läsare dagligen om man slår ut det vissa dagar är det mycket vissa är det mindre, och jag trivs jätte bra med att blogga och försöker uppdatera er så gott det går men som att jag inte kan göra det på mobilen och är i stallet så länge blir det lite kväll/natt blogg sometimes ;)


Tack till er som ställde frågorna, och hoppas ni fortsätter med det även om jag inte har frågestund så svarar jag på era frågor såklart!
Jo nu till varför jag inte bloggade igår är för att jag var som sagt och kollade en hästtransport och det tog lång tid att åka dit också... 3,5 timme dit och nästan 4 timmar hem då man inte får köra fortare än 80 med släp efter.

Sjukt nöjd med släpet!!
Gick inte att ladda upp mina bilder som jag tog så ni får nöja er med en liten bild!

Även om klockan inte var något mycket när vi kom hem då skulle vi ner till Ira satt jag kunde longera vilket gick jätte bra och longerade ungefär en 40 min och sen kom mamma med repgrimman satt jag kunde NH-träna lite vilket gick super bra även fast det var hästar som galopperade runt henne, utsn full fokus på mig och lyssnade bra även om jag gör lite små fel så har vi lärt hur oss hur vi ska förstå varandra.

Kom hem strax innan klockan 8 och då hade pappa gjort mat så då hann jag inte blogga någonting då heller och i vanlig ordning så går jag upp och somnar i tv soffan... inte kul :'(
Fast egentligen var det nog inte så konstigt då jag gick upp 05:30 för att  vi skulle hinna ut med alla hästarna och komma iväg innan klockan 7....
Hoppad ni förstår och idag blir det bättre uppdatering då jag inte ska bort på någon lång tripp utan bara ner till stallet och träna med kaninerna här hemma :)

Kram!!

Förlåt!!

Jag är hemskt ledsen att jag inte kunde besvara era frågor och inte bloggade någonting men jag gör det när jag vaknar imorgon och det lovar jag verkligen,känns jätte dumt att jag inte bloggade men det fanns ingen tid alls:'(....

Middag!

Har nyss ätit fin middag, Fläskfilé och pommes med champion/kantarell sås!
Riktigt gott, måste man väl ändå få säga!
Nu blir det att slappa lite framför tv:n sen försöka somna i hyffsad tid då jag ska hjälpa henne med stallet imorgon bitti för att sen åka och kolla på en hästtransport, så kommer inte blogga först mot kvällningen för när vi kommer hem måste jag ner och rida Ira.
Hoppas alla har haft en bra fredag!
Imorgon när jag bloggar igen så kommer jag besvara alla era frågor som jag lovat.
Har du inte ställt en fråga? Varför inte göra det då ;) Och om du har gjort det, ställ en till!!
Kram!

Underbar dag!

Nu är jag hemma från skolan och ska mata kaninerna sen mysa med världens goaste katt!!
Har varit ganska pigg idag då det har varit sånt fint väder funderar på att gå ut och fotografera lite också.
Mobil bild!

Bloggar mer sen, nu ska jag ut och fånga dagen!
Kram

Torsdag!

Idag har varit en lång dag... började med att gå upp kl 06:00 som vanligt. Idag hade vi friluftsdag och jag hade valt att åka till kunsberget vilket var riktigt roligt.
Var ganska trött efter att ha åkt slalom i nästan fem timmar!!
Trött eller inte hästarna måste ändå motioneras så när jag kom tillbaka gick jag till farmor med skidorna och tänkte sen ta och cykla ner till Nadja för att rida henne men mamma kom precis från jobbet så då åkte vi ner tillsammans.
Red Nadja i ca. 40 min mest trav lite galopp och sen skritt såklart! Red inte på banan utan red ut även fast det var kol svart utomhus vid den tiden, men har man världens bästa så är inte det några problem!
Saknar att tävla lite nu! Nästa tävling blir nog på klubben v.17!
Ira trimmade jag lite i ridhuset med red på tredelat tränsbett m. fasta ringar och engelsk nosgrimma.
Gick hyffsat bra men hon gick emot bettet en del emellan åt samtidigt som hon lossnade super fint också så det är bara att nöta på till hon orkar att jobba rätt hela tiden och att man ska kunna rida avslappnat hela tiden...
Red nog i ca. 50 min mest trav, galoppen börjar bli riktigt fin nu och hon sätter byterna klockrent!!
Och ni har väl inte glömt att jag besvarar alla era frågor på lördag så se till att ställa din fråga och får den besvarad!
Sen om ni kanske undrar varför jag oftast bloggar rättså sent är det för att jag kommer hem sent och har inte tillgång till internet under dagen förutom i skolan och min mobil har går inte att ladda annars har jag kunnat slänga in några inlägg från den om det skulle passa....
Hoppas alla har haft en underbar dag!
Kram

Frågestund!!

Som jag skrev i förra inlägget tänkte jag ha en liten frågestund.
Kanske blir ett litet videoinlägg om jag får många kommentarer^^
Kommer nog svara på era frågor på lördag, så nu har ni några dagar på er att fråga!

Onsdag!

Den här dagen var ganska chill, lektionerna kändes inte så krävande och seriösa....
Sista lektionen var idrott vilket brukar vara roligt men vi hann typ inte ha någon idrott då nästan alla vart 10 min sena bara för att det var världens blåsväder ute, inte kul!
Tänkte att jag skulle ha bloggat när jag kom hem efter skolan men så klart somnar jag i tv soffan, så jag är ledsen att jag inte bloggade någonting men ni får ett inlägg nu ist!
ville bleka håret idag men saga hadde inte tid så det får nog bli den här helgen om vi hinner, för vill ju inte precis ha en ful utväxt när det är 'bal' på skolan :o
Imorgon kommer jag åka till kungsberget med skolan, ska bli kul fast enda negativa är att jag inte hinner rida Ira innan lektionerna börjar men då hinner jag ner till Nadja innan och kolla till såret.
Nu blir det att fortsätta mysa med min lilla katt!!♥
Min älskade lilla tessie bus!♥

Funderar på att ha en liten frågestund!
Jag besvarar alla era frågor om det blir många frågor kommer jag att göra ett video inlägg!!
Så se till att ställa många frågor nu ;)
Kram

Glad alla ♥-dag!

Idag är det alla ♥-dag, och det känns som att idag var en sån där dag då allt bara hände!
Först efter skolan gick jag till farmor där jag var i ca. 1 tim och klippte mit hår på en gång, så nu har jag lite kortare hår då jag var väldigt less på mitt hår då det var för långt att göra någonting med det riktigt...
Sen cyklade jag ner till Nadja för att hinna rida henne innan ridlektionen, men när jag kommer ut i hagen och ska hämta henne så upptäcker jag att hon har fått en spark i huvudet och att hon blödde ur ett sår från en brodd :'(
Det var väl lite mindre kul och hoppas verkligen att det inte blir någonting allvarligt då hon förra vintern också fick en spark och det varade i tre veckor, inte kul!
Men hon har klarat sig bättre den här gången verkar det som, tur i oturen som man brukar säga.
Sen var det dags för hoppträning på Ira, vilket gick super bra!! Tror aldrig jag är så glad för dig som nu, på en dag som denna gav du mig ditt ♥ lika som jag ger mitt till dig!
Känns så himla skönt att du jag går från klarhet till klarhet, det går inte och beskriva det med ord!
Jag önskar er alla en riktigt bra alla ♥-dag!! även om dagen typ är slut nu^^

Kan lägga ut lite bilder imorgon kanske men måste sova nu är super trött verkligen!

Kram♥

I'm walking in sunshine!

Strålande väder idag! Har vart i skolan och dagen gick väl hyffsat fort ändå måste jag säga :)


Sen måste jag ge ut en;
Till min mobil, då den här om dagen då den ville sova för att den frös när det var 0 gradigt och sen för att igår så ramlade den ner i golver medans jag förde över bilder och laddade den så nu funkar det inte att ladda den längre, får se om det går att laga den annars blir det till att köpa en ny mobil troligtvis en Iphone :3
Även fast jag många gånger blir sur på min mobil så kommer jag att sakna den enormt :'(
Hoppas endå att den går att laga, då Iphone 4S är så dyra just nu....
Sen kan jag även ge ut en:
Love you ;*
Till min grymt fina kanin som skötte sig som en liten hoppängel på sin debut-dag!

En till!!

Chappe den 11/12-11 förra tävlingen då han tog sin andra pinne i rak!

Filmer från igår!

Halo's tävlingsdebut 0 fel i grunden!
Halo i finalen, första klassen!
Chappe i finalen i andra klassen, hoppar på 0+0 och vinner klassen och klassar upp till Msv!!
Hakuna i grunden, andra klassen 1 fel då han kliver i första hinderet.
Halo i grunden i andra klassen, 1 fel och väldigt bra flyt!!
som ni ser gick det väldigt bra för mina kaniner är sjukt stolt och nöjd över dem :D
(Hakuna är inte min kanin utan min kompis kanin som jag fick ta med och tävla med :) )
Sen har jag ju tävlat med fler kaniner men som inte filmades, örjan vann sin klass på 1+0 och Jacksson börjar gå riktigt bra nu då hon för två tävlingar sen inte kom runt banan.... så stor förbättring!!

Förlåt!

Dålig uppdatering, I know :'(((
Ska skärpa mig lite nu och ge er ett inlägg! :)

Idag har jag varit i stallet hela dagen då jag var på Us- årsmöte först och sen hade vi lite teambuildning med nya styrelsen!
Sen red jag lite på Ira innan lektionerna och som att det var så himla fint väder så kunde jag rida på stora ängen och pulsa lite i snön, red där även med några kompisar som också skulle rida efter teambuildningen.
Testade att öka galoppen rejält och det lyssnade hon super på men efter ett tag kändes hon lite för stressad så jag valde att gå till lilla ridbana ute men hon ville inte riktigt slappna av ändå så jag gick in i ridhuset och trimmade i 10 minuter vilket gick riktigt bra tränade mest på galoppombyten då det inte gick att göra så mycket byten i snön då det var lite halv halt på sina ställen och det sista jag vill är att vi går omkull!! :o
Älskar dig min fina!! <3
Pysslade ganska mycket med henne efter jag ridit, bl.a att smörja in hovsrna och ha i pälsglans i man och svans.
Sen var jag ganska trött när jag kom hem vid kl. 17 så jag somnadei tv soffan så nu har jag dåligt samvete över att jag inte har uppdaterat er på typ 36 timmar!! mer till och med och det är jag ledsen för men hann inte riktigt innan årsmötet :S
Hade tänkt att jag skulle bleka utväxten idag då den ser hemsk ut... Men min kompis var inte hemma nu när jag var hemma så det kanske blir i morgon istället.
Idag var även mamma och Najda på kurs i dalarna men dem har inte kommit hem än men borde nog göra det snart :)

Vinst!!

Idag hade jag nog världens bästa kaniner!!!
Halo hade tävlingsdebut och hoppar på 0+1, precis utanför placering men spelar ingen roll för hur bra är inte det liksom!!
För Chappes del handlade det om att ta tredje och sista pinnen i rak, hamnade precis utanför placering också på 0+1 men en bättre tid än Halo.
Sen i Mini kämpar min fina Örjan på och hoppar på 1+0 och Klara på 1+1!!
Vilket ledde till en första och en andra plats!!
Sen i andra lätt klassen så råkade Halo riva ett hinder i grunden och kom inte vidare till final men kan inte vara annat än nöjd med den prestationen!!
Chappe lyckades att hoppa på 0+0 och bra tid och vinner sin klass!!
Så nu är Chappe Msv i båda rak och Krok :D
Kanske kan lägga upp några bilder imorgon eller så men nu är jag så trött så det handlar om att gå och lägga sig och vila ut lite för imorgon är det årsmöte i US, alla som är medlem på ÄRK som är under 26 tror jag O.o är välkommna mer om det kan du läsa här!
God natt!

God Morgon!

God morgon bloggen!
Gick upp 05:20 för att jag ska hinna slänga in ett litet innan jag åker.
Som ni kanske vet så ska jag då på kaninhoppartävling i Rättvik och kommer bli borta hela dagen så kommer inte kunna blogga under dagen men ni får tävlings resultat så fort jag har kommit hem och packat upp :D
Miss you guys!!! :'( <3<3
Kram!!

Ny header!!

Som ni ser har jag fått upp min header nu tack vare den här lilla söta tjejen som går i min klass, Malin!
Hoppas det var okej att jag lånade din bild malin!!


Sen har jag även till sak som har hänt idag och det är att vi fick reda på att vi har gått vidare till regionsfinal i Teknikåttan, och gissa vad vi var bäst i hela vår region hur coolt är inte det liksom!! ( när min brors klass var med för två år sedan då vart dem näst bäst i hela landet!!! stolt!!)

Pack-dag!

Nu har jag kommit hem från skolan, hadde ganska roliga lektioner.
Och på No:n hade vi ''provlabb'' och i vanlig ordning får jag prestations ångest över mitt skolarbete för om jag får t.ex. ett C(VG) blir jag lite missnöjd då jag typ vill ha A i dem flesta ämnerna...
Även fastc är långt ifrån dåligt så blir jag ändå besviken då jag vet att jag kan få högre om jag vill..
Men men nog om det, Idag ska jag packa satt allting är klart inför imorgon då jag ska på Kaninhoppartävling i Rättvik så det blir en bit att åka för min del, men som tur är får jag åka med Magda ( en som också håller på med kaninhoppning, fast på mycket högre nivå ^^) då hon skulle till samma tävling :D
Kommer dels tävla med mina 4 kaniner och sen även med tre utav Vilmas kaniner så kommer träna med 7 kaniner men kommer göra 12 starter imorgon, Sjukt taggad!!
Har nog inte så mycket mer att tillägga nu kommer nått inlägg senare under dagen, sen som att jag är på tävling hela dagen imorgon så kommer jag inte kunna blogga först när jag kommer hem och det kan vara kl 6 lika gärna som det kan vara kl 8 eller senare....
Flamecos Heart and Soul
''Halo''

Header

Min header och hela designen på bloggen kommer nog var lite knasig idag då jag ska få hjälp att fixa till den sen senare idag, hoppats det inte gör någonting
ganska onödigt inlägg men för er som undrar vad som händer så kommer det fixas!!
Kram!!

Hel dag i stallet!

Ännu en dag då jag har tillbringat ca 5 tim.
Började som sagt att åka till Ira,
Gick faktiskt riktigt bra men hon var lite stum i munnen och ville inte ställa åt höger till en början,
så jag hoppade av och gick bredvid henne och ställde henne åt höger samtidigt som hon skulle lyssna på min skänkel eller dressyrspöet i det här fallet.
Och efter det gick det super bra hon kom ner i form och började jobba riktigt bra med ryggen,
gjorde även någ galopp ombyten som hon tar klockrent! ( för två månader sen kunde hon inte byta och om hon gjorde det då bytte hon inte i bak så det är jag stolt över att hon har lärt sig!!).
Finaste!!<3
Hade tänkt att knäppa något kort utomhus också direkt efter jag hade ridit men så klart min kära lilla mobil inte knäppa några kort utan den vill sova, så det vart två inne istället ;)
Skulle ha ridit Nadja också men tiden ville inte räcka till och sen var mamma i stallet så jag cyklade dit pysslade lite med henne istället så får mamma rida henne imorgon troligtvis och sen åker hon på kurs med Nadja på söndag  för Birgitta Järnåker i Akademisk Ridkonst :)

Anonym om Ny dag med nya möjligheter!:
Du o Ira passar så jävla bra tillsammans! Keep up the good work, baby!
Sånna här kommentarer värmer i hjärtat att höra!


Och tack ännu en gång till er som läser min blogg,
så mycket roligare när man vet att ni finns!!
Kram Nina

Ny dag med nya möjligheter!

Då var det torsdag igen då!
Idag ska jag först till skolan (som vanligt) sen cyklar jag direkt ner till Ärk där jag ska rida Ira,
kommer bli lite dressyr och bara få henne att slappna av.
Utan dig är jag ingenting! <3
Bilden är tagen för ganska länge sen 6/1-12 Hoppträning för Lotta Schultz!
Sen blir det direkt ner till våran häst Nadja och ta och rida henne lite,
blir nog uteritt för hennes del då det är upptaget i ridhuset på Ärk då.
Du är den bästa som finns <3
Så idag kommer jag inte hem först halv åtta,
kanske hinner slänga in något inlägg när jag är i skolan om jag orkar ;)
Tack till alla underbara besökare och till er som kommenterar!! <3
Kram Nina!

Första inlägget!!

Ja, första inlägget som sagt :)
Här på bloggen kommer jag att dela med mig om min vardag där det alltid händer någonting hela tiden!
Kommer nog skriva en del om stallet och hästarna som att jag är i stallet mellan 5-7 dagar i veckan ;)
Sen blir det kanske något inlägg om mina älskade kaniner!

Idag är det onsdag och jag har en ''häst-fri'' dag vilket är lite skönt ändå ;)
Har inte gjort så mycket idag ändå men började dagen med att jag åkte till skolan kl. 08.00 och slutade kl. 14.20
Fast dröjde typ en timme innan innan jag kom hem då jag missade bussen precis -.-
Sen när jag kom hem så fick jag en sådan inspiration till att starta en blogg, så det gjorde jag också!
Hade svårt till en början att komma på 'blogg namn' men sen vart det ganska klart för mig då jag verkligen har en underbar uppväxt!
Men innan jag kunde börja var jag tvungen att träna med två av mina kaniner som att jag hann inte träna med alla i söndags... Men ni kan läsa mer om mina små sötisar på http://www.hoppkaninerna.n.nu/

Chappe är en av mina älslingar!!
Om det är någonting ni vill veta eller liknande så skicka iväg en kommentar, jag svarar så fort jag får tid ;)

Sen har jag en sista sak som jag vill ta upp och det är om någon har hjärta och själ nog att hjälpa mig att ladda upp min header (har försökt i nästan 1 timme och känner verkligen att jag inte klarar av det här nu, sån skilnad mot min hemsida där man inte har likadan kodning!!)
Här är den blivande headern, inte så komplicerad men har inte haft så lång tid och blir bättre än bara svart och vitt iaf^^  Så nu hoppas jag på att det finns någon ängel där ute som är beredd att hjälpa mig :)
Kram Nina

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0