Hur gick det?

Vi hade ut Edmundsson igår då, han kom vi 1 så jag bad om att få jobba hemma istället. Jag åkte med mamma och vi kom till stallet ganska precis. Som att Ira är lite misstänksam mot nya personer och svårt att lämna över så var det ganska svårt att göra någon riktig hältutredning. Men någonting var vi ju tvugna att göra då det har kommit och gått nu sista tiden. Han kunde ana att det var någonting i kotan, trodde inte det satt i hovleden men svårt att veta exakt när vi inte kunde göra något riktigt böjprov direkt. Sen har både Karri och Stefan sagt att det är kotorna så vi fick "chansa" lite på det. Så nu har vi behandlat vänster fram kota och håller alla tummar och tår för att det blir bra nu! Hon skötte sig däremot exemplariskt när vi behandlade däremot.
 
Sen är det så Ira har gått på ridskola i 7 år, är 16 idag och jobbat fel större delen av sitt liv. Inte så konstigt egentligen men är det inte nödvändigt så vill man helst inte spruta men nu har det varit lite för mycket osäkerhet i det för att det ska vara bra.
 
Sjukhage i några dagar nu sen sätter vi igång henne lite långsamt igen.
Hon tar det ganska bra att stå på liten hade bara hon får stå och pula med nätet. Har varit ner en sväng idag på förmiddan och gjorde halva stallet så nu ska väl jag och mamma åka ner och göra klart samt pyssla lite med henne :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0