Home, sweet, home!...

Så skönt att vara hemma nu. Har haft riktigt trevliga och roliga dagar tillsammans med Saga, kul att se lite av Tallin även om vädret inte var det bästa. Men allt har gått bra och skönt ändå att få komma hemifrån några dagar, man uppskattar allt här hemma lite extra efteråt.
 
När jag kom hem var det fullspeckat schema, ingen vila då det var Halloween-övernattning som US anordnade. Tycker vi lyckades bra i år, 18 eller 19 tappra ungar deltog utöver vi i styrelsen. Det var roligt även det men nu önskar jag inget mer än att bara få sova hemma.
 
Igår red jag Ira på ängen, lät henne få springa ur sig lite överskottsenergi. Hon skötte sig super, försökte sticka iväg någon gång åt vänster men höll då enbart i högern och hon vände efter en stund åt rätt håll och handen mjuknade igen. På slutet drog hon inte iväg nå mer och vi nöjde oss där, skrittade av ett och halvt varv och hade en lite svettig tjej efteråt :)
Stella fick komma ut på stora hagen igår, hade varit helt odramatiskt. Ira hade kollat så hon kunde flytta lite på Stella sen var det bra, skönt.
 
Idag blev det lastträning för hennes skull och hon gick in helt direkt men efter att ha stått där i nån minut backade vi ut och då gick det lite trögare. Vet inte om hon kom på sig att hon var i transporten, transporten i sig är nog inte problemet utan mer hennes självförtroende och självkänsla. Vi avlsutade efter en stund när hon stog halvvägs inne, kunde inte komma så mycket längre med det idag. 
 
Kaninerna ska troligtvis få tävla nästa helg, Halo och småttingarna tävlar på lördagen i Uppsala och på söndagen tävlar eventuellt alla eller bara Chappe och Halo om det löser sig med samåkning till Eskilstuna. Har även stallet nästa helg. 
 
Sweet drems everybody!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0