Riktigt bra dag

Ira har skött sig riktigt bra idag, först kom Börje och skodde henne och den här gången kunde han ta framhovarna helt själv och vi kunde ta av ena skon i bak utan slungan, framsteg! Började dryga lite ett tag i bak så vi bromsade en kort stund och efter det skärpte hon sig och det räckte med att mamma masserade och kliade lite på slutet.
 
Fick komma ut i hagen en liten stund innan jag tog in henne för att tömköra lite, började värma upp henne på volt och hon slappnade av hyffsat. Använde gummisnodden idag och hon sökte stöd mycket bättre än sist och jag kunde jobba henne mer den här gången också. Efter passet så körde vi på lite lastträning, hon gick in bra och var lugn. Mamma kom och kollade lite i fram och då stannade Ira kvar så pass att jag fick dit bommen, hon var super duktig och stod bra, lite jobbigt efter en stund men vi fortsatte att mata henne med det som fanns i krubban och berömde. Imorgon så blir mitt mål att hon ska gå in nästan helt, går hon in helt är dt bonus i så fall. Lastade faktiskt henne i vanliga grimman idag dessutom och hon var inne på tio minuter :)
 
Gick med Nadja i em fem minuter idag, jätte svårt att se när hästar är halt men tycker att hon varken ser eller låter oren men hon nickar lite med huvudet men tror nog hon ska börja få gå lite succesivt igen.
 
Åkte direkt från stallet till Saga, tänkte fira henne lite i efterskott. Vi fikade lite smått och väntade på Vilma som tog aplång på sig... Åt sammanlagt 3st Cakepops, 3 Cukcakes, en bulle, en kaka och en tårtbit^^

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0