Laddat upp inför i morgon.

Ira var riktigt fin idag när jag trimmade, provade baucher-bettet idag. Egentligen ingen större skillnad mot mitt tredelade men hon var stadigare i formen på detta och tror hon ett behöver litet bettbyte nu då hon har haft samma så länge nu :P Jobbade en del med upp och nergångar för att få henne lyhörd och styrke träna lite, känns bra inför i morgon :)
 
Efter passet lasttränade vi, gick bra hon sprang in i transporten flera gånger men ville att hon skulle stå kvar lite längre vilket hon sen gjorde dom två sista gångerna. Sen stod en dusch på schemat för hennes del, välbehvdligt då hon hade så mycket intorkat svett. Hon skötte sig även då så nu är hon ren och fin, förvånad över att hon inte rullade i hagen sen när hon kom ut ;)
 
Lite sämre med Nadja däremot, hon är inte riktigt fräsch i skritten, inte halt men inte fräsch heller... Vi har kylt lite och hoppas att hon repar i sig, återbesök hos Ulltuna den 19. Känner bara tom innombords när man tänker tanken att hon snart kanske inte finns i våra liv längre, vill inte tänka den tanken ens en gång.
 
Ska försöka börja på en presentation till ryttardagarna strax, som att Nadja är skadad så får Ira köra dubbla pass. Konditionen har hon men frågan är hur mycket träningsvärk hon kommer att få, lill-pluppen. Får vara noga med att skritta av henne läääänge efter passen och linimenta lite!
 
Säger godnatt redan nu då som att detta blir sista blogginlägget för dagen^^

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0