Fullt ös, medvetslös!

Tidig revelj i morse, varit igång sen kl 7 och nu börjar det kännas en aning. Var ett återbesök på Ultuna som gällde, var väl inga toppennyheter... Ingen förbättring och kanske lite lite sämre, vart efter att hon stod och essade på en annan häst i hagen bredvid. Hon har blivit lite som bockbent och inte velat stödjat lika mycket på benet och senan har blivit stelare så nu gäller det att hon börjar gå mer och mjuka upp den, att hon ska gå lite mer energiskt. Så nu blir det intervaller som gäller, gå vanligt blandat med tömkörning och köra lite Metacam-kurer dock kortare än vad vi kört kanske bara 2-3 dagar för att hon ska våga gå tillräckligt på benet. Kändes lite tröligt att hon inte har gjort någon förbättring men vi kämpar på och får väl inse att om benet inte håller för ett vanligt hagliv utan belastning så är det inte riktigt värt att ha henne kvar till varje pris.
 
Väl hemma på stallet igen så lastade vi ur henne och jag gick lite med henne medan mamma fixade resten med tranporten och packningen, släppte över dom på betet och åkte hem. Dax att packa nästa bil med kaninsaker den här gången, tävling för Chappe och Halo. Höll på att packa i Örjan och Klara också men kom på mig själv att det inte vara någon mini så dom slapp följa med. Fixade lite ärenden innan vi åkte till högbo, kaninerna fick vänta i bilen däremot i skugga och med rutorna lite nere.
 
Alla kaninerna gick ganska dåligt, Chappe kom två på 2+2 men fick sin tredje pinne och är nu svår i både Krok och Rak :D Halo gick till final men var inte alls sig själv i grunden, drog inte på hindren och ville inte riktigt helt enkelt men tog sig till final på sina 4 fel. Tror hon rev 2 hinder sen i finalen men då var hon på hugget igen och skötte sig ritkigt bra, kanske lite trött bara :p
 
Nu är klockan 1 på natten och jag och Saga ska upp vid typ nio... Imorgon (idag) så blir det att ta epan ner till Billudden för en grym photoshoot och blir väl en del förberedelser innan men vi ska försöka komma iväg så fort som möjligt :)
 
Bild från sist när vi fotade vilket var evigheter och den gången var det mest spontant inte riktigt awsome!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0