Vi ger inte upp

Nadja verkar inte tycka det är helt fel att stå i sin sjuk-hage ändå, ganska nöjd bara hon har lite mat, vatten och kompisar omkring en. Vi ska försöka hålla lindat när hon är ute på dagarna så ska hon helst vara utan på natten. Men lite svårt när man inte bor så nära men vi får väl försöka lösa det på någo'lunda sätt.
 
Ira kommer ha en vecka med bara promenader nu, hon tappade ju en sko i måndags och vi har för visso slagit dit en ny men den sitter inte nå super duper så vill inte riskera att hon tappar skon igen. Men lite promenader är inte helt fel det heller sen kommer ju Börje på måndag och skor, får se till att rida henne ordentligt efter det då hoppträningarna börjar på tisdag igen :)
 
Jag vet inte riktigt vad jag ska för förhoppningar kring Nadja, finns väldigt många hästar som har återhämtat sig efter allvarliga senskador. Men det är nog viktigt att man håller humöret uppe själv och vi får hålla igång med klickerträning på henne så att hon i alla fall får någon form utav uppgift som inte är fysiskt krävande ;) Idag när mamma klickade med henne så provade hon att byta target till min lime-gröna flugsmälla istället för hennes blå och då var hon jätte duktigt, lill-pluppen tyckte den blåa var läskig^^
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0