Så nära men ändå så långt borta

Haha ja ni, det där gick inte direkt som man tänkt sig^^ vi byggde två bilar i min grupp, en snabb och en baserad på design. Våran snabba bil var överlägsen i princip, 4,9 sek på en sträcka av 4,02m enda 4sekunders bilen. Design bilen var mest bara på skoj och prova lite olika tekniker, den gick på ca 11sekunder så inte super seg. Den vann med 50% av rösterna inom klassen, vi vann varsin fika biljett :)

Sen kom vi till själva racet, den som låg närmast oss hade 6,3 sek men... Mitt under vårt lopp så släpper motorn som satt på undersidan med lim (:o ) Snabbt fram med lim pistolen och vi gjorde ett nytt försök, men någonting hade hänt, den rullade inte lika lätt och gick nu på kanske 5,7 sek. Vi blev reserver i storfinalen men behövde aldrig rycka in, vi kom på en tredje plats, men men... Vi gjorde ett försök mot vinnarna bara på skoj, kom 0,1 sek efter men dem var då värdiga vinnare :)

Fortfarande lite stolt över våra bilar men kan inte säga annat än att det kändes lite surt när den gick så bra tidigare :p men fick i alla fall en sån här ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0