Snöyra!

Här så snöar och blåser det som bara den, bussarna är inställda, vägrna snöar igen på grund av alla drivor som bildas men plogbilarna är ute för full veva. Var inte det roligaste att cykla till stallet idag kan man ju säga... Men det är överkommligt, nästan lite mysigt ändå då man kan bara gå in och gosa ner sig i soffan när man kommer hem och känna att allt är bra.
 
Däremot finns det en sak som inte är fullt lika roligt, Nadja var halt när vi tog in henne och vill inte stå riktigt på båda bak och höger fram, hon verkar dock inte ha så ont satt hon inte orkar stå men hon flyttar runt belastningen lite. Men inge brutet eller så verkar det som utan mest bara en överansträngning/sträckning vilket kanske inte vore så konstigt med tanke på all snö dom måste pulsa genom och på vissa ställen kan det vara lite halt också. Men har lindat benen och linimentat med Arnica-liniment så får vi se, ingen feber heller så hon har inte vrål ont. Skulle hon ha jätte ont nu när jag snart ska tillbaka och kolla till henne (är på pappas affär och han ska bara göra lite små jobb så åker vi ner och kollar till älsklingen och sen hem då) kommer jag ge henne smärtis då vi har lite kvar från när hon sist var dålig i sommras, men det hoppas jag verkligen inte på då det är både och med smärtlindrande, dem slipper det onda men kan istället belasta för mycket och då kan det bli värre i vissa fall.
 
Nog om det nu, Ira var det inga fel på i alla fall och inte igår heller. Hon skötte sig super på träningen, inte perfekt kanske men det var en jobbig övning för henne också så jag kan inte vara annat än nöjd. Invigde faktiskt hopp-plattan igå också, var nästan en tendens att hon hade varit i med hoven (brodden) dock var nästan gjorden lite trång för henne... hon har ju i vanliga fall 130 men 135 blir för långt och 125 är i kortaste laget, men resåren lär ju ge med sig också så småning om ;)
 
Har inga bilder här på affärn så ni får denna i repris.
 
Skulle ha bloggat igår om inte min mobil fått slut på batteri :/...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0