Måste blivit något fel...

Skrev ett blogginlägg imorse men det verkar aldrig ha blivit publicerat...
 
Men sånt händer enda tråkiga var väl att ni inte fick någon uppdatering, märkte det inte heller då jag bloggade från mobilen.
 
Men vi åkte till Tierp idag igen, och det såg inte ut att bli något race överhuvudtaget då när vi kom p.g.a regnet. Så vi gick till ''Sylis'' tält och satt där och pratade någon timme, och då hann regnet sluta så vi gick och åt en liten lättare måltid medans dem började torka banan. Trots att vädergudarna var emot oss så kom ''potthålet'' till Arenan (regnmoln runtom hela arenan men ingenting vid banan och läktarna) och alla bilar och motorcyklar satsade stenhårt. Så flera nya europa-rekord sattes, synd bara att vi inte fick se finalen i Top Feul då det började regna för någon timme sen så vi bestämmde oss för att åka hem. Även om dem skulle kommit igång med finalerna så kände vi att vi var riktigt nöjda med dagen och hela helgen för den delen!
 
Här är en av Tierps fantastiska hjälpmedel när det är dax att torka upp banan och värma upp den för att det ska vara bästa möjliga prestanda på världsklass-banan, så tillsammans med den här och disa-trucken är banan torr och i toppform 30min efter regn.
 
Men vi hann se alla elemineringar men tyvärr ingen final. Ira får vila idag, känner att jag inte har någon större lust att rida och trimma i det här vädret. Men imorgon så rider jag lite bommar och om det är samma väder tar vi och knallar ner till ridhuset ;)
 
Sen en sak som var nytt för den här tävlingen var att när det blev pauser p.g.a sanering t.ex så bjöd Swedish Drift Force på underhållning av hög nivå, Drifting!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0