Ännu en dag har nått sitt slut

Utöver tävlingen idag så red mamma Ira, galoppade några steg även idag, duktiga brudar! Tömkört Nadja en 25min någonting. Sen har vi tagit beslutet att ha henne olindad nu då hon fick ett litet skavsår från lindorna uppe vid senan där själva riktiga skadan är och sen har flugorna gått och ätit i det där när lindorna hasat ner. Vill ju inte linda för hårt heller med tanke på senan, allt detta har blivit en ond cirkel då hon tidigare svällt så i benet när hon varit olindad. Det på grund av att vi har lindat så pass länge nu, men faktiskt tycker jag inte att hon gjort det nu. Haft på salva så inte flugorna går och äter i det och hoppas nu på att det läker ihop ganska fort nu. Förövrigt så är hon mycket bättre i benet nu efter metacam-kuren och hon haltar inget längre, på onsdag är det återbesök på Ulltuna vilket nog kommer säga ganska mycket.
 
Vid klockan sex kom farmor och Sten-Olov samt farfar och vi hade lite examensfika då vi stack till Tierp igår direkt.
Fått många fina rosor och blommor från släkt och vänner!
Citerar från Tierp Arenas fb sida och kan inte säga annat än vilket drag! ''Nu är det över för den här gången, och vi kan bara konstatera att årets första EM-tävling på Tierp Arena blev en succé. Solen värmde både banan och publiken, och tack vare den kalla och syrerika luften blev förhållandena idealiska för dragracing.
Hela fem nya Europarekord slogs. Vilket gett resultatet att alla nu gällande rekord i bilklasserna är tagna på just Tierp Arena. Något rekord blev till och med slaget två gånger! Det regn som hotade söndagens finaler blev det inget med. Förutom några få droppar som föll precis innan finalen i Top Methanol Funny Car skulle köras. Detta orsakade dock endast några få minuters uppskjuten final. Nu när röken lagt sig kan vi även konstatera att det här i mångt och mycket blev en succé och stor sportslig framgång för Sverige. Fem av sju vinnare är svenskar, och alla de fem nya Europarekorden sattes av svenskar.''. Hur grymt är inte det här då?!!
 
Jag och pappa tog in hästarna i dag då mamma jobbar natt idag men sista dagen för det nu. I morgon ska jag ta lite sovmorgon men inte sova längre än till kl 9 då jag vid tio tiden ska upp till Vilmas stall för att hjälpa henne när hon ska hoppa med Stella, kameran kommer nog följa med! :) Ska verkligen anstränga mig för att få till några inlägg under dagen också så ni slipper dessa super långa inläggen varje kväll :P
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0